زمان مصرف کود اوره برای خیار بوته ای

زمان مصرف کود اوره برای خیار بوته ای

کود اوره برای خیار مقرون به صرفه ترین و در عین حال موثرترین کود با منشاء نیتروژن در نظر گرفته می شود، زیرا نیتروژن ماده ای است که برای پوشش گیاهی طبیعی گیاه لازم است. از نظر ظاهری شبیه کریستال های بی رنگ کوچکی است که به خوبی در آب حل می شوند.

کود  اوره را می توان به عنوان نوع اصلی پانسمان بالا یا در ترکیب با سایر کودها استفاده کرد. بسیاری از افرادی که در مناطق گرم زندگی می کنند  معتقدند که تغذیه خیار با اوره  بسیار سودآور است، زیرا از لحاظ هزینه  و کارایی به طور کامل  همبستگی دارند.

علایم کمبود ازت یا اوره برای خیار

کاهش سرعت رشد

زرد شدن برگها و حتی ساقه ها

ریزش برگها در اوج فصل رشد

کاهش سطح بهره وری

رنگ کم رنگ میوه ها

کند کردن رشد شاخه های جانبی

کود مخصوص افزایش تناژ خیار بوته اینحوه عملکرد اوره برای خیار

توجه داشته مصرف  بیش از حد ازت می تواند نهال خیار را از بین ببرد، هنگام اضافه کردن اوره، با ورود آن به خاک، باکتری ها بر ترکیب تأثیر می گذارند که باعث آزاد شدن  کربنات آمونیوم می شود.

برای بهترین کارایی، کود هرگز نباید به صورت سطحی استفاده شود. تغذیه خیار با اوره در صورت وارد شدن این ترکیب به خاک موثر خواهد بود، این امر اتلاف آمونیوم را به حداقل می رساند.

اوره دارای توانایی افزایش اسیدیته خاک و محتوای قلیایی است، بنابراین، هنگام استفاده در خاک های اسیدی، توصیه می شود کلسیم  را به موازات اوره به نسبت 200به 300 گرم در خاک استفاده کنید.

روشهای کوددهی خیار با اوره

کود دهی در زیر سیستم ریشه

در زمان  حفر  خاک برای کاشت خیار بذرها را  ها به عمق 7 تا 8 سانتی متر در خاک قرار دهید، مصرف کود نباید بیش از 5 تا 10 گرم در هر متر مربع خاک باشد. بهترین زمان مصرف اوره برای کوددهی خیار پاییز و بهار است.

استفاده  مستقیم کود اوره  هنگام کاشت بذر

کود اوره را در حفره کاشت بریزید،  به گونه ای که با بذر تماس پیدا نکند و در غیر این صورت رشد و جوانه زنی گیاه به تاخیر می افتد. توصیه می شود حدود 4 گرم اوره در حفره کاشت  اضافه کنید،  بعد روی آن خاک بپاشید و بذر  را بکارید.

پس از ظهور اولین برگ ها

در این مرحله، اوره باید برای مصرف ریشه به شکل رقیق  شده استفاده شود، لازم است 30 گرم کود در 10 لیتر آب رقیق شود. هنگام کاشت گیاهانی که با استفاده از روش نهال رشد می کنند، توصیه می شود 14 روز پس از کاشت در زمین، مجدا کوددهی شود.

در این حالت باید 50 گرم سوپر فسفات به 10 لیتر آب اضافه شود.

در طول رشد اولین میوه دهی

مجدد باید کوددهی  انجام شود تا گیاهان بتوانند رشد  میوه را آسان تر کنند،  بهترین گزینه ترکیب اوره با سوپر فسفات و نیترات پتاسیم به نسبت 30:40:20 گرم است.در زمان باردهی برای تهیه کود، 13 گرم اوره و 30 گرم نیترات پتاسیم را به 10 لیتر آب اضافه کنید.

استفاده از سدیم  در هنگام خشکسالی یا در زمان باردهی ، زمانی که نور خورشید بیشتر فعال است، توصیه نمی شود. بهتر است عصر یا صبح انجام  شود و سپس گیاهان را آبیاری کنید.

محلول پاشی در هوای خشک و سرد بسیار موثر است. در این زمان، مواد مغذی از خاک به مقدار کافی توسط الیاف ریشه جذب می شوند.

کاربرد تغذیه برگی

در این روش به افزایش مدت باردهی فعال برای مدت طولانی کمک می کند، در این زمان کود بلافاصله از طریق برگ و ساقه وارد گیاهان می شوند.

همچنین در این زمان کوددهی با راندمان بالا انجام می شود، زیرا کود روی یک گیاه خاص می افتد و نه در خاک، که از آن نه تنها خیارها، بلکه علف های هرز نیز از مواد مغذی تغذیه می کنند.

کوددهی برای خیار بسیار موثر است، زیرا می توان از آن برای جلوگیری از بیماری ها و آفات خیار استفاده کرد.

برای اینکه آسیبی وارد نکنید، باید بدانید که چگونه بخیار  را به درستی تغذیه کنید، قوانین مصرف و دوز  کودها را  به خاطر بسپارید.

کود مخصوص خیار

مقدار مصرف کود اوره برای خیار بوته ای

در زمان آبیاری خیار بوته ای،  5 قاشق غذاخوری کود اوره را  در یک سطل آب بریزید، اگر گیاهان جوان باشند، مقدار کود ممکن است کمی کمتر شود. افزایش دوز توصیه نمی شود، زیرا این می تواند منجر به سوختگی برگ های خیار شود.

نهال ها را در هنگام بارندگی یا ظهر کوددهی نکنید، بهترین زمان کوددهی با کود اوره برای باردهی بیشتر صبح و عصر است .برای بهترین اثر، ترکیب اوره با  سایر کودها و عناصر مفید توصیه می شود.

برای خیار در گلخانه، در صورت مشاهده علائم کمبود ازت ، کوددهی انجام می شود،  اگر آب و هوای مساعد و آبیاری مکرر در گلخانه  از پلی کربنات استفاده  شود.   برگ ها نباید پیچ خورده و زرد به نظر برسد، بلکه  باید سبز روشن باشند. رنگ  سبز برای کل دوره زمانی که در طی آن باردهی رخ می دهد، باید وجود داشته باشد.

اگر اختلالی در رشد و نمو خیار گلخانه ای  بوجود آمد، توصیه می شود مجدا با کود اوره کوددهی شود تا خاک و برگها تقویت شوند.

برای تغذیه سیستم ریشه، 50 گرم اوره را در 10 لیتر آب رقیق کنید، برای سمپاشی شاخ و برگ، 15 گرم کود به 10 لیتر آب اضافه کنید.

هنگام آبیاری باید بسیار مراقب باشید و مطمئن شوید که محلول در چند سانتی متری سیستم ریشه در خاک قرار گیرد، بهترین زمان برای کوددهی  خیار  در گلخانه  عصر است، زیرا خطر سوختگی از بین می رود.

نکات مهم برای کوددهی خیار بوته ای با کود اوره

توجه داشته باشید که ترکیبی از کوددهی  برگی و ریشه بهترین روش کوددهی  است. که با انتخاب یکی از روش ها، کوددهی باید اغلب، حداقل هر 14 روز یک بار انجام شود، در غیر این صورت هیچ مزیت قابل مشاهده ای مشاهده نخواهد شد.

قبل از آبیاری گیاهان، مقدار دقیق استفاده از کود اوره را مدنظر داشته باشید، به هیچ وجه از مقدار توصیه شده اوره برای تغذیه خیارها که در دستورالعمل مشخص شده است مصرف  نکنید، زیرا در غیر این صورت  می تواند محصول را از بین ببرد.

پرورش خیار چندان سخت نیست. تنها چیزی که لازم است نظارت بر وضعیت گیاهان، تغذیه آنها با اوره و سایر مواد مغذی است. این اقدامات به دست آوردن سطح بالایی از عملکرد را ممکن می کند، زیرا خیار برای مدت طولانی میوه می دهد.. همیشه سعی کنید به توصیه های مشخص شده در دستورالعمل استفاده از محصول دقت  کنید که  نتیجه بهتری خواهید گرفت.

5/5 - (2 امتیاز)
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]