بهترین زمان کود مرغی برای خیار بوته ای

گیاهان خیار تغذیه کننده های سنگینی هستند که برای رشد مطلوب به مواد مغذی غنی  نیاز دارند، بیشتر باغداران به جای استفاده از کودهای شیمیایی، کود آلی را انتخاب می کنند.کود مرغی مملو از نیتروژن، فسفر و پتاسیم است که می تواند به رشد خیار کمک کند.کود مرغ علاوه بر تامین مواد مغذی  ضروری، مواد آلی و حیات میکروبی را نیز به خاک اضافه می کند که به بهبود بافت و ساختار خاک کمک می کند.

کود مرغ برای خیار بوته ای

کود مرغی فضولات مرغ است و می توان از آن به عنوان کود آلی استفاده کرد. این کود منبع غنی از نیتروژن، فسفر و پتاسیم است که برای رشد گیاه ضروری است.کود مرغی همچنین حاوی عناصر کمیاب دیگری مانند منیزیم، کلسیم، آهن، منگنز و روی است که می تواند به بهبود حاصلخیزی خاک کمک کند.

نیازهای تغذیه ای خیار بوته ای

گیاهان خیار برای رشد به مقدار زیادی نیتروژن، فسفر و پتاسیم نیاز دارند، نیتروژن برای رشد شاخ و برگ ضروری است و کمبود آن می تواند باعث زرد شدن برگ ها شود. فسفر به تولید گل و میوه بیشتر کمک می کند در حالی که پتاسیم کیفیت میوه ها را بهبود می بخشد و ماندگاری آنها را افزایش می دهد.

آیا کود مرغ برای خیار بوته ای مفید است؟

کود مرغی یک انتخاب عالی برای کود دادن به خیار بوته ای  است زیرا به آرامی مواد مغذی را در خاک آزاد می کند.کود مرغی فواید زیادی برای خیار دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت، به طوریکه که با افزودن کود مرغی برای خیارهای بوته ای به  افزودن مواد آلی و آزادسازی حیات میکروبی در خاک و  بهبود حاصلخیزی خاک کمک می کند.هنگامی که مواد آلی را به گیاه در حال رشد اضافه می کنید، توانایی نگهداری آب در خاک را بهبود و هوادهی را بهبود می بخشد، از فرسایش جلوگیری می کند، شسته شدن کودها را کاهش می دهد و زهکشی را بهبود می بخشد.در مقایسه با سایر کودها، این کود حجم بیشتری از مواد مغذی ضروری را در خود  دارد.این می تواند به بهبود ساختار و بافت خاک کمک کند و سلامت کلی گیاهان خیار را بهبود بخشد.

کود مخصوص خیار گلخانه ای و بوته ای

نکات  مهم در استفاده از کود مرغی برای خیار بوته ای

توجه داشته باشید مهم است که کود مرغی باید قبل از استفاده به خوبی پوسیده شود تا میزان نمک زیاد آن کاهش یابد که در صورت استفاده تازه می تواند به گیاهان آسیب برساند.علاوه بر این، به دلیل محتوای بالای مواد مغذی آن، نباید بیش از حد از آن استفاده کرد، در غیر این صورت ممکن است منجر به عدم تعادل مواد مغذی در خاک و رشد ضعیف گیاه شود.هنگام استفاده از کود مرغ برای خیار بوته ای ، مهم است که اطمینان حاصل شود که کود به درستی کمپوست شده است، زیرا  در غیر این صورت حاوی عوامل بیماری زا است که برای گیاه مفید نیستند.

نحوه کمپوست کود مرغی برای خیار بوته ای

هنگام کمپوست کردن، باید دما بین 140 تا 160 درجه سانتی گراد باشد،  اگرچه میکروب ها  از بین نمی روند، اما تولید آنها  به تدریج کاهش می یابد، ممکن است 90 روز طول بکشد تا کود مرغی کمپوست شود و قبل از آن نباید از کود مرغی استفاده شود.

طرز کمپوست کردن کود مرغی برای خیار بوته ای

کمپوست کردن مواد آلی موجود در کود مرغی را تجزیه می کند و  مواد مغذی لازم را در اختیار بوته های خیار  قرار می دهد، مراحل کمپوست کردن کود مرغی شامل :

ابتدا کود مرغ تازه را جمع آوری و سپس آن داخل سطلی ریخته و روی آن را با خاک یا خاک اره بپوشانید و خوب مخلوط کنید تا به طور کامل یکنواخت و مخلوط شود، برای حفظ شرایط مرطوب، مخلوط را آبیاری کنید و دما را تحت کنترل داشته باشید  و بین 140 تا 160 درجه سانتی گراد نگه دارید.پس از حدود 90 روز، کود برای استفاده به عنوان کود برای بوته های خیار شما آماده  می شود.

بیشتر بخوانید: بهترین کود برای رشد سریع نهال خیار بوته ای

زمان استفاده از کود مرغی برای خیار بوته ای

می توانید از کود مرغ برای غنی سازی خاک گیاه خود به روش های مختلف استفاده کنید. در حین کاشت کود مرغی کمپوست  شده را به محل کاشت خیار  اضافه کنید.در گلخانه کود مرغی کمپوست شده که حاوی مواد آلی است را  با خاک باغچه و کوکوپیت مخلوط کرده و سپس استفاده کنید. در طول فصل رشد، گیاه خیار شما برای تولید محصول به مواد مغذی نیاز دارد. افزودن یک لایه کود مرغی در اطراف پایه گیاه به آزاد شدن آهسته مواد مغذی در  خاک کمک می کند.

نحوه استفاده از کود مرغی برای خیار بوته ای

از 1 تا 2 فنجان کود مرغی کمپوست شده برای هر بوته استفاده کنید و آن را در خاک یا پوشش رویی اطراف پایه گیاه بریزید، مطمئن شوید که کود را در خاک مخلوط کرده اید تا در خاک یکنواخت توزیع شود.همچنین می توانید از کود مایع تهیه شده از کود مرغ به عنوان اسپری محلول پاشی استفاده کنید که به جذب سریعتر مواد مغذی توسط گیاهان کمک کند. اضافه کردن کود مرغی تجزیه شده هم می تواند مفید باشد.برای استفاده از کود مرغی به خیارهای  کاملاً رشد کرده، کافی است آن را در اطراف پایه گیاه پخش کنید و به آرامی آبیاری کنید. این روش  به تامین یک منبع ثابت از مواد مغذی در طول فصل رشد کمک می کند.

فواید کود مرغی برای خیار بوته ای

کود مرغی کمپوست شده منبع آهسته رهاسازی درشت مغذی ها و ریز مغذی ها است و به عنوان یک اصلاح کننده خاک عمل می کند. در مقایسه با سایر کودها، کود مرغی دارای نیتروژن، پتاسیم، فسفر و کلسیم بیشتری هستند و همچنین غنی از مواد آلی می باشند.افزودن کودهای مرغی به خاک باعث افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک، بهبود رشد و میوه دهی گیاه و همچنین  بهبود ساختار خاک می شود.علاوه بر این، کودهای مرغی منبع غذایی برای میکروب‌های خاک فراهم می‌کند که تنوع بیولوژیکی خاک را افزایش می‌دهد و تجزیه مواد مغذی آلی را به شکل‌هایی که به آسانی در دسترس گیاهان است، تسریع می‌کند. همه این عوامل می توانند سلامت گیاه را بهبود بخشند .بنابراین استفاده از کود مرغی کمپوست نیز می تواند نیاز به کودهای اضافی  در خیار بوته ای را کاهش دهد.

به این مطلب امتیاز دهید!
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]