کشاورزی

رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5

کشاورزی

کشاورزی فرآیند تولید مواد غذایی ، خوراک ، فیبر و بسیاری دیگر از محصولات مورد نظر با کشت برخی گیاهان و پرورش حیوانات اهلی (دام) است.

شغل کشاورزی به عنوان “کشاورزی” نیز شناخته می شود ، در حالی که گفته می شود دانشمندان ، مخترعین و سایر افرادی که به بهبود روشها و ادوات کشاورزی می پردازند ، به زراعت اشتغال دارند.

کشاورزی معیشتی ، که در یک منطقه کوچک با منابع محدود منابع کشاورزی می کند و فقط غذای کافی برای تأمین نیازهای خانواده اش تولید می کند.

در انتهای دیگر کشاورزی فشرده تجاری ، از جمله کشاورزی صنعتی است.

چنین کشاورزی شامل مزارع بزرگ و  یا تعداد زیادی از حیوانات ، منابع بزرگ منابع (سموم دفع آفات ، کودها و غیره) و مکانیزاسیون بالا است.

این عملیات به طور کلی سعی در به حداکثر رساندن درآمد مالی حاصل از غلات ، محصولات یا دام است.

کشاورزی مدرن فراتر از تولید سنتی مواد غذایی برای انسان و خوراک دام است.

سایر کالاهای تولیدی زراعت شامل چوب ، کود ، پوست حیوانات ، چرم ، مواد شیمیایی صنعتی (نشاسته ، شکر ، الکل ها و رزین ها) ، الیاف (پنبه ، پشم ، کنف ، ابریشم و کتان) ، سوخت ها (متان از زیست توده ، اتانول ، بیودیزل) ، گل های شاخه بریده ، گیاهان زینتی و مهد کودک ، ماهیان و پرندگان گرمسیری برای تجارت حیوانات خانگی ، و داروهای قانونی و غیرقانونی (داروهای زیستی ، تنباکو ، ماری جوانا ، تریاک ، کوکائین).

قرن بیستم شاهد تغییرات گسترده ای در عملکرد زراعت ، به ویژه در شیمی کشاورزی بود.

شیمی کشاورزی شامل استفاده از کود شیمیایی ، حشره کش های شیمیایی و قارچ کش های شیمیایی ، ترکیبات خاک ، تجزیه و تحلیل محصولات کشاورزی و نیازهای غذایی حیوانات مزرعه است.

با آغاز موفقیت در دنیای غرب ، انقلاب سبز بسیاری از این تغییرات را در مزارع در سرتاسر جهان گسترش داد.

سایر تغییرات اخیر در کشاورزی شامل هیدروپونیک ، اصلاح نباتات ، دورگه سازی ، دستکاری ژن ها ، مدیریت بهتر مواد مغذی خاک و کنترل بهتر علف های هرز است.

مهندسی ژنتیک محصولاتی را به بار آورده است که قابلیتهایی فراتر از گیاهان طبیعی دارند ، مانند بازده بالاتر و مقاومت در برابر بیماری. بذرهای اصلاح شده سریعتر جوانه می زنند و بنابراین می توانند در یک منطقه رشد یافته رشد کنند.

مهندسی ژنتیک گیاهان به ویژه در مورد گیاهان مقاوم به علف کش بحث برانگیز است.

از سال 2006 ، تخمین زده می شود که 36 درصد از کارگران جهان در بخش زراعت مشغول به کار هستند (در حالی که این میزان در سال 1996 از 42 درصد کمتر بود) ، که این کار معمولترین شغل است.

با این حال ، اهمیت نسبی زراعت از ابتدای صنعتی سازی به طور مداوم کاهش یافته است و در سال 2006 – برای اولین بار در تاریخ – بخش خدمات از زراعت پیشی گرفت و به عنوان بخش اقتصادی استخدام بیشترین افراد در سراسر جهان است.

همچنین ، تولید محصولات زراعت کمتر از پنج درصد از تولید ناخالص جهانی (مجموع کل تولیدات داخلی ناخالص) را تشکیل می دهد.

با تشکر از توجه شما آل کود

کشاورزی
فهرست مطالب
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
آخرین مقالات آل‌کود

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *