کود درخت به

کود درخت به

جهت خرید کود درخت به با ما تماس حاصل فرمائید.

قابل توجه باغداران محترم:

در مورد کود دهی درختان میوه به دنبال یک عدد کود خاص نباشید و فکر نکنید با استفاده از کود های دامی می توانید گلدهی و باردهی درختان خود را به حداکثر برسانید.

آل کود برای شما یک پیشنهاد مفید و کاربردی دارد.

اگر سه الی چهار سال برنامه غذایی مرتب و علمی داشته باشید که مستلزم زمان و هزینه است می توانید ضمن بالاترین میزان برداشت منطقه خود با کیفیت ترین میوه های آن سال را داشته باشید که هم از نظر بازار پسندی و هم از نظر طعم و اندازه بالاترین کیفیت را دارا باشند.

کود درخت به
کود درخت به

دقیقآ راهکاری که کشاورزان نمونه هر استان آن را انجام می دهند.

درختان بر خلاف دیگر گیاهان بخصوص صیفی جات نمی توانند سریعآ به یک عنصر خاص واکنش سریع نشان دهند و نیازمند زمان بیشتری هستند.

تنها راهکاری که باعث افزایش عملکرد و باردهی بیشتر یک درخت طی همان سال می شود استفاده از کود  10X شوک است.

که فقط همان سال می تواند حداقل افزایش عملکرد درختان میوه را 30 الی 40 درصد افزایش دهد.

این تنها کودی است که به دلیل فرمول خاص آن فوری جواب می هد.

ولی همانطور که گفته شد برای رساندن درختان به حداکثر باردهی خود نیاز به برنامه غذایی ممتد ، منظم و علمی داریم که در این راستا کارشناسان آل کود می توانند شما را از این نظر به بهترین نحو پشتیبانی کنند.

همانطور که انسان دچار کمبود مواد معدنی و ویتامین ها می شود و به مصرف قرص های تامین کننده ویتامین روی می آورد، گیاهان نیز دچار کمبود عناصر و مواد مغذی لازم برای رشد و باردهی می شوند. در چنین مواقعی استفاده از کودهای طبیعی و شیمیایی به ذهن می رسد؛ کود ها از منابع طبیعی یا غیر طبیعی بدست می آیند که به خاک یا خود گیاه افزوده می شوند و یک یا تعداد بیشتری از عناصر و مواد ضروری گیاه را تامین می کنند.  در ادامه مطلب بر مطالعه انواع کود و تاثیر آن بر درخت به خواهیم پرداخت.

کودها روند رشد گیاه را تسریع میکنند و بر اساس آزمایش برگ و خاک، انواع مختلف کود برای گیاه انتخاب می شود. دو نوع کود عمده شامل: کودهای آلی که هیومیک اسید یکی از بهترین انواع آن است ، کود حیوانی و کودهای شیمیایی وجود دارد.

کودهای شیمیایی:

این کودها برخلاف کودهای طبیعی از منابع غیر زنده و به شیوه صنعتی تهیه می شوند؛ در کارخانجات تصفیه و مخلوط می شوند و تغییر پیدا می کنند. کودهای شیمیایی پس از استفاده شدن در هر محصولی، روند رشد را بسیار سرعت می بخشند اما چون کشاورزان و باغداران می توانند بیش  از اندازه مناسب مصرف کنند، خاک را ضعیف کرده و میکروارگانیسم های خاک را نابود می کند حتی گیاه را می سوزاند یا مزه تلخی به آن می دهند.

کودهای آلی یا طبیعی:

این کودها از منابع طبیعی مانند بقایای گیاهان و موجودات زنده بدست می آیند و سبب افزایش تخلخل پذیری خاک و جذب آب می شوند و کمک شایانی به بهبود ساختار خاک می کنند. کودهای آلی منبع تامین کربن و عناصر غذایی مانند نیتروژن، فسفر، گوگرد و .. برای میکروارگانیسم های خاک می باشند. مهم تر از همه، اثرات منفی حاصل از استفاده حشره کش، آفت کش و مواد سمی را کاهش می دهند.

کود حیوانی:

این کود از فضولات و ادرار و مدفوع گاو، گوسفند، بز و مرغ و ..بدست می آید. کود حیوانی مانند کود مرغی عناصر و مواد غذایی غنی دارد ولی مقدار این مواد مغذی بستگی به تغذیه درست حیوان دارد و از دامی به دام دیگر متفاوت است؛ این امر کارشناس را دچار عدم اطمینان و سردرگمی می کند. با این حال کود حیوانی برای خاک بسیار سودمند می باشد به عنوان مثال نفوذپذیری خاک  و فعالیت بیولوژیکی آن را افزایش می دهد.

کمپوست:

یکی از کود های معروف می باشد که از ترکیب پسماندهای گیاهی و حیوانی ایجاد می شود. هم چنین کمپوست در گذشته نیزازطریق بازیافت زباله، لجن و فاضلاب به شکل کود در اختیار درختان و گیاهان قرار می گرفت.

کود درخت به
کود درخت به

 اکنون می خواهیم در مورد یکی از موثرترین کودآلی به نام اسیدهیومیک توضیح دهیم و مشخص کنیم چه تاثیری بر درخت به و کیفیت بارآوری آن می تواند داشته باشد قبل از پرداختن به این موضوع توصیه می کنم کمی در مورد درخت به بیشتر بدانید.

طعم و مزه متفاوت و خاص درخت به طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده و از این میوه در تهیه شیرینی، مربا و خورش ها استفاده می شود؛ جدای از بحث تغذیه، میوه به برای بدن بسیار مفید تلقی می شود. درختان به در برابر سرما مقاومت کمتری دارند و چون ریشه آن ها عمقی نمی باشد، در خشکی طولانی مدت میوه ها کمتر رشد کرده و کوچک خواهند شد؛ البته در چنین شرایطی افزودن کود هیومیک اسید سبب سرزنده شدن درخت می شود.

تاثیر اسید هیومیک بر درخت به:

اسید هیومیک دارای ترکیبات متعددی نظیر گوگرد، فسفر، پتاسیم، ازت، روی، مس و.‌.. می باشد حضور این عناصر در ترکیب اسید هیومیک آن را قادر می سازد در رشد ریشه و میوه درخت تاثیر به سزایی داشته باشد. ریشه درخت به پس از مصرف اسیدهیومیک شروع به تولید مثل و رشد و گسترش فراوان می کند همین امر موجب می شود مواد مغذی موجود در خاک به نحو عالی در اختیار میوه به قرار گیرد و به سرعت رشد کند.

با مصرف هیومیک اسید نیاز به کودهای شیمیایی کاهش می یابد و کوددهی نامتعارف که سبب آسیب به بافت خاک می شود متوقف می شود زیرا این اسید دوام بالایی دارد و مدت ها در محل تزریق شده به درخت باقی می ماند بدون آنکه اثر سوئی بر خاک و درخت داشته باشد؛ به عبارتی دوست طبیعت می باشد.

هیومیک اسید به دلیل دارا بودن خاصیت هورمونی، رشد درخت به را تحریک می کند و سبب می شود درخت پرباری داشته باشیم. با حضور این اسید آلی در خاک، درخت به نسبت به تغییرات آب و هوایی نظیر سرما و خشکی و شوری مقاومت بالایی خواهد داشت. هیومیک اسید درخت را از بیماری های ریشه ای و قارچی مصون می دارد.

کود درخت به
کود درخت به

مزایای کوددهی:

برای آنکه درختان و گیاهان در کوتاه ترین زمان به حداکثر رشد خود برسند، بایستی عناصر میکرو و ماکرو آن ها تامین شود. عناصر ماکرو یا درشت مغذی ها شامل: کربن، نیتروژن، هیدروژن،فسفر،پتاسیم، کلسیم، منیزیم و گوگرد می باشد.عناصر ریز مغذی یا میکرو نیز شامل:آهن، منگنز، روی، مس، سدیم و مولیبدین است کودهای شیمیایی با تامین این عناصر می توانند کود خوبی به شرط استفاده اصولی تلقی شوند.

 تست خاک قبل از کوددهی:

قبل از کوددهی درخت به، از نیاز داشتن آن به کود اطمینان حاصل کنید؛ اگر هرگونه افت در رشد، رنگ پریده شدن برگ ها یا آسیبی در درخت مشاهده کردید، نشانگر آن است که درخت مواد مغذی کافی دریافت نمی کند و به کود مناسبی جهت سرپا ماندن نیاز دارد.

نحوه کوددهی درخت به:

۱)ابتدا از نیاز درخت به کود از طریق آزمون خاک، برگ یا میوه درخت مطمئن شوید.

۲) از مصرف بیش از اندازه کودهای شیمیایی پرهیز کنید.

۳)مراقب باشید کود حتی به صورت سطحی به پای درخت به ریخته نشود.

۴)بکار بردن کود بصورت محلول پاشی سبب افزایش کیفیت میوه ها خواهد شد.

۵)مناسب ترین روش کوددهی روش چالکود می باشد که به نحو زیر می باشد:

ابتدا در یک سوم بیرونی سمت سایه دار درخت، تعداد ۴ تا ۶ عدد چاله و به عمق ۴۰ تا ۵۰ سانتی متر و قطر ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر حفر می شود. سپس کودها با کود دامی پوسیده مخلوط شده و داخل چاله ها ریخته می شود و در نهایت با خاک پر شده و با لگد فشرده می کنند و سپس آبیاری صورت میگیرد.

مزایای روش چالکود:

با این روش مشکل رویش علف های هرز برطرف می شود زیرا کود دامی منبع علف های هرز،در چاله قرار گرفته و موقعیت مناسبی برای بذر دانه وجود نخواهد داشت. روش چالکود راندمان بالاتری در تولید میوه نسبت به پخش سطحی کود دارد زیرا ریشه به طور مستقیم مواد موردنیاز خود را جذب می کند و تا چند سال از این نظر تامین خواهد شد.

کود درخت به
کود درخت به

زمان کوددهی:

بهترین زمان پس از ریزش برگ ها در فصل پاییز یا اوایل بهار می باشد.

نتیجه گیری:

در مطالب بالا در مورد تاثیر کوددهی بر رشد درخت به و سایر گیاهان پرداختیم. کودها با تامین عناصر و مواد غنی لازمه گیاه، شرایط شکوفایی و تولید میوه را ارتقا می بخشند.

با تشکر از توجه شما جهت افزایش سطح علمی و تجربی آل کود ما را از نظرات، پیشنهادات و بخصوص انتقادات سازنده خود بهره مند سازید.

آل کود

4.6/5 - (5 امتیاز)
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]