بونسای انار

بونسای انار

بونسای انار را میتوان از زیباترین و محبوب ترین انواع بونسای های مثمر در میان علاقه مندان به شمار آورد. گل های قرمز و نارنجی در کنار تنه زیبا و انارهای آویزان بر درختچه مینیاتوری، توجه همگان را به خود جلب کرده و سبب شده نگهداری از بونسای انار به تجربه ماجراجویانه برای علاقه مندان به حساب آید. آیا شما هم اکنون که این مطالب از سایت آل کود را مطالعه میکنید، تاکنون تجربه شگفت انگیز نگهداری از بونسای انار را در کارنامه دارید یا به تازگی در فکر خرید بونسای انار و لذت بردن از نگهداری آن در آپارتمان خود هستید؟

 ما در این مقاله سعی داریم با ارائه نکات و مطالب مهم شما را در نگهداری موفق این درختچه فوق العاده زیبا یاری دهیم پس با ما همراه باشید.

ویژگی های ظاهری بونسای انار:

به ظاهر بونسای انار نگاه نکنید! بونسای انار جای زیادی برای رشد نمیخواهد؛ این گیاه مخصوص نگهداری در گلدان های کوچک تزئین شده با سنگ صخره زیبا میباشد. با نگهداری بونسای انار بدون شک زیبایی منزل تان دوچندان شده و توجه مهمانان پس از ورود به منزل بدان بسیار جلب خواهد شد.

مشخصات برگ های بونسای انار:

این درختچه سبز زیبا، به دلیل وجود برگ های سبز کشیده و تخم مرغی شکل سر سبز و شاداب بنظر میرسد. برگ های بنسای انار طولی بین ۱.۵ تا ۲ سانتی متر و عرض  ۰.۵ سانتی متر دارند. برگ های سبز جذاب این گیاه در فصل پاییز شروع به خزان کرده و در فصل بهار مجددا جوانه زنی خود را از میگیرد.

نکته: اگر بونسای را در مناطق گرمسیری یا داخل منزل نگهداری شود، نیمی از برگهای آن خزان خواهند نمود. هم چنین اگر در زمستان در محیط با دمای بالا نگهداری شود تعداد زیادی از برگ ها باقی مانده و نیمه سبز خواهد بود.

بونسای انار

مشخصات گل بونسای انار:

فصل تابستان زمان تشکیل گل های نارنجی و قرمز بونسای انار میباشد که از طول ۱ تا ۲ سانتی متر برخوردار هستند؛ این گل های زنگوله ای زیبا و چرمی شکل بی بو هستند. اگر رنگ گل های درختچه شما کرمی یا زرد است، تنها جنبه تزئینی داشته و نباید انتظار دادن میوه از آن داشته باشید.

میوه ها:

اما میرسیم به بخش جذاب موضوع و میوه های بونسای انار! خبر خوش این است میوه های بونسای انار خوردنی بوده و اواخر تابستان تا اوایل زمستان میتوانید شاهد حضور آنها بر سر درخت باشید؛ میوه ها به مرور زمان از رنگ سبز به قرمز تغییر رنگ پیدا میکنند.

نحوه نگهداری از بونسای انار:

بنسای انار به عنوان درختچه بومی ایران برای رسیدن به ارتفاع ۶۰ الی ۹۰ سانتی متری نیاز به مراقبت شما عزیزان دارد که در ادامه بدان اشاره شده است البته ارتفاع این گیاه تا ۳ متر هم در فضای باز میرسد:

نور مناسب:

بنسای انار عاشق نور است و از تامین روزانه ۴ تا ۶ ساعت نور فیلتر شده یا غیر مستقیم بی نهایت لذت میبرد. تراس یا بالکن آپارتمان محل خوبی برای نگهداری این درختچه مینیاتوری زیبا است اما میتوانید بونسای را در منزل پشت پنجره جنوبی نیز قرار دهید تا نیاز نوری آن تامین شود.

در صورت پایین بودن نور دریافتی منزل تان میتوانید برای چند ساعت بونسای را در فضای باز قرار دهید یا از لامپ های مخصوص رشد گیاهان کمک بگیرید.

بونسای انار

دمای مناسب:

گیاه انار طرفدار هوای مرطوب و خنک است لذا در فصل تابستان در صورت نگهداری در فضای باز، از قرار دادن آن در مقابل تابش شدید خورشید و گرمای بالا اجتناب کنید؛ هر چند این درختچه قادر به رشد در محیط های گرم و خشک نیز میباشد اما در رشد آن موثر نخواهد بود. هم جنین بنسای انار در دمای معمولی منزل رشد مطلوبی دارد.

اگر واقعا بونسای خود را دوست دارید، مراقب باشید در زمستان دمای پایین تر از ۵ درجه سانتی گراد را تحمل نکند زیرا از سرمای خشک بیزار است.

آبیاری:

گیاه انار با اینکه مقاومت خوبی در برابر کم آبی دارد، اما شما به عنوان نگهدارنده اجازه ندهید بی آبی بکشد و بلافاصله پس از خشک شدن سطح خاک شروع به آبیاری کنید. توجه داشته باشید از باتلاقی شدن خاک و آبیاری فراوان نیز خودداری کنید و یک برنامه آبیاری منظم را در پیش بگیرید.

کوددهی و تغذیه:

برای شادابی دائمی گیاه انار خود، از تامین مواد غذایی آن دریغ نکنید و حتما هر دو هفته یکبار در فصل رشدی این گیاه یعنی فصول بهار، تابستان و انتهای زمستان با استفاده از کود گیاهان آپارتمانی شوک به تقویت درختچه خود اقدام کنید.

خاک:

بونسای خود را در خاک گلدان غنی با زهکشی بالا بکارید! این گیاه خاک سبک و غنی از مواد آلی را دوست دارید لذا میتوانید پیش از کاشت به کمک کود اسید هیومیک مواد آلی و مغذی بیشتری در اختیار گیاه خود قرار دهید تا بونسای به حداکثر رشد خود برسد.

رطوبت:

یکی از علاقه مندانی های بونسای انار به محیط مرطوب میباشد به گونه ای که این محیط به ثمردهی این گیاه کمک شایانی میکند. نباید منکر ادامه رشد بونسای انار در محیط رطوبتی پایین و خشک بود اما نبایستی انتظار رشد بهتر و میوه دهی عالی آن بود. به منظور تامین رطوبت این گیاه میتوانید یک تشت در کنار گلدان قرار دهید یا از روش های دیگر به ویژه ساخت جزیره به کمک زیر گلدانی میباشد، بهره بگیرید.

هرس بونسای انار:

بهترین زمان هرس بونسای، اواخر زمستان یا ابتدای بهار میباشد که هنوز فصل رشد گیاه نرسیده است؛ در این زمان گیاه تعداد زیادی از برگ های خود را از دست داده و زمان مناسبی برای ایجاد گیاه به فرم و شکل دلخواه خود میباشد؛ هم چنین با چیدن نوک ساقه علفی میتوانید شاهد پر پشت شدن بونسای انار باشید.

تعویض گلدان:

نیازی نیست گلدان بونسای خود را زود به زود تعویض کنید! همین که شاهد علائمی از گیاه مانند: خروج ریشه از انتهای گلدان، سر حال نبودن گیاه علی رغم مهیا بودن تمامی شرایط و توقف رشد آن بودید، اقدام به تعویض گلدان کنید. به طور کلی یک الی ۲ سال زمان میبرد تا گلدان جدید با گلدان قبلی جایگزین شده و گیاه را در آن بکارید.

توجه داشته باشید گلدان جدید تنها یک سایز بزرگتر از قبلی باشد.

با تشکر از توجه شما آل کود

5/5 - (3 امتیاز)
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]