علت خیار ندادن بوته خیار

علت خیار ندادن بوته خیار

علت خیار ندادن بوته خیار : برای خرید ریز مغذی ها و کود های مورد نیاز خیار و همچنین برای رفع مشکل خیار ندادن بوته ها از بالای همین صفحه با کارشناسان آل کود در ارتباط باشید.

خیار گیاهی نسبتاً آسان برای رشد است و می تواند مقادیر زیادی بوته سفت و سبز تولید کند.  با این حال، دلایلی وجود دارد که موجب می شود خیار به درستی رشد نکند.  اینجاست که بررسی علت خیار ندادن بوته خیار ‏می تواند راهگشا باشد و به شما در این امر مهم کمک کند.  متأسفانه، دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است خیار شما زرد شود یا به خوبی رشد نکند، کافیست ادامه مطلب را بررسی کنید تا بتوانید اطلاعات بیشتری در این حوزه کسب کنید.

نکات قابل توجه در بررسی کاهش باردهی بوته خیار

اینکه اجازه دهید خیارهای شما بیش از حد بر روی درخت برسد، شایع ترین علت زردی خیار است، در کنار آن نبود مواد مغذی و شرایط آب و هوایی نامناسب هم می تواند از دلایل احتمالی عدم رسیدگی بوته خیار باشد.  کمبود آب نیز مانند کمبود مواد مغذی در خاک می‌تواند عاملی برای ایجاد مشکل در بررسی علت خیار ندادن بوته خیار باشد.  دلایل دیگر می تواند بیماری ها یا گرده افشانی ضعیف باشد . برخی از این مشکلات را می توان به راحتی اصلاح کرد، اما در برخی موارد، بهتر است کل گیاه را مجددا بکارید تا به خوبی رشد کند.  بنابراین، اگر گیاهان خیار شما شروع به نشان دادن علائم مشکل کردند، مانند میوه‌ها که به رنگ زرد یا نارنجی در می‌آیند، یا اگر به هردلیلی به درستی رشد نکردند، دانستن اینکه چگونه خیارهای خود را اصلاح کنید، برداشت شما را در مسیر درست نگه می‌دارد.

  • علت خیار ندادن بوته خیار

عوامل زیادی در نتیجه علت خیار ندادن بوته خیار وجود دارد . بیایید دلایل احتمالی عدم بوته ندادن خیار را بررسی کنیم:

  1. شما در حال رشد یک نوع خیار زرد هستید

این ممکن است واضح باشد، اما آیا شما یک نوع خیار زرد را پرورش می دهید؟ برخی از انواع خیار در زمان بلوغ دارای پوست زرد یا سفید هستند. اگر اینطور است، خیارهای شما قرار است زرد باشند و جای نگرانی ندارید.

اسلایسرها، خیارهای بلند و باریکی که در خواربار فروشی پیدا می کنید، تقریباً 8 اینچ طول و حدود 2 اینچ قطر دارند.  خیار ترشی کوتاه هستند و بسته به نوع آن، معمولاً به طول ۵ تا ۶ اینچ می‌رسند.  خیارشورها چاق و ترد هستند و برای خوردن تازه یا برای ترشی مناسب هستند.

  • مشکلات گرده افشانی

مشکلات گرده افشانی یک مورد بسیار مهم در بررسی علت خیار ندادن بوته خیار هستند . هوای گرم در طول گلدهی ممکن است گرده ها را از بین ببرد و منجر به گرده افشانی ضعیف شود.  هنگامی که شکوفه ماده به اندازه کافی گرده زنده دریافت نمی کند، خیار ممکن است کج شود یا میوه ممکن است رشد نکند.

خیارهای گرده افشانی ضعیف معمولاً در انتهای ساقه متورم می شوند اما به طول مورد انتظار رشد نمی کنند.  انتهای شکوفه ممکن است پیچ بخورد و در نتیجه خیارهای چاق و کرک به وجود بیاید.  کمبود زنبورها نیز ممکن است باعث مشکلات گرده افشانی شود، زیرا زنبورها گرده افشان اولیه خیار هستند.

بدون جمعیت کافی زنبور، گرده افشانی ممکن است پراکنده باشد که منجر به بدشکل شدن یا توقف تولید میوه شود. استفاده از آفت کش ها ممکن است برای جمعیت زنبور عسل در باغ شما خطرناک باشد.  هنگام استفاده از آفت کش ها احتیاط کنید، زیرا ممکن است ناخواسته زنبورهای مورد نیاز برای گرده افشانی بوته های خیار خود را بکشید.

دلایل احتمالی کاهش باردهی خیار

اگر مطمئن هستید که خیار بیش از حد رسیده نیست، ممکن است اتفاق دیگری در حین رشد آن رخ داده باشد.  در اینجا چند احتمال وجود دارد:

  • آبیاری بیش از حد

یکی از موارد علت خیار ندادن بوته خیار است.  اگر خیارها آب زیادی دریافت کنند، ممکن است زرد شوند.  بقیه گیاه و خاک اطراف را برای سرنخ هایی که نشان می دهد این مورد است بررسی کنید.  از آبیاری بیش از حد خیار خودداری کنید.  آب بیش از حد می تواند به گیاهان خیار شما استرس وارد کند.

  • کمبود یا عدم تعادل مواد مغذی

اگر کیفیت خاک برای خیارها مناسب نباشد، ممکن است شروع به ارائه سرنخ های بصری به شما کنند.  زرد شدن خیارها یا رشد نکردن مناسب بوته خیار ممکن است نشانه کمبود نیتروژن باشد.  ممکن است بتوانید این مشکل را با کود خاصی که نیتروژن به خاک اضافه می کند، اصلاح کنید.

  • بیماری ویروسی

 همچنین ممکن است گیاه خیار شما به بیماری ویروسی مبتلا شده باشد.  ویروس موزاییک خیار یکی از نمونه‌های بیماری است که می‌تواند باعث تغییر در رنگ و ظاهر خیار شود.  اینجاست که بررسی علت خیار ندادن بوته خیار می تواند بسیار موثر واقع شود.

دانستن اینکه چگونه با بررسی علت خیار ندادن بوته خیار مقابله کنیم بستگی به این دارد که از افراد خبره و آگاه در این حوزه کمک بخواهیم.  این نکات را امتحان کنید تا خیارهایتان هم به خوبی رشد کنند و هم از زردشدن احتمالی آن ها جلوگیری کنید.

 بررسی برگ‌ها، ساقه‌ها و میوه‌ها ممکن است به شما در تشخیص علائم ویروس یا سایر بیماری‌های گیاهی کمک کند. خیارها را مرتباً بچینید و اغلب خیارهای جدید را بررسی کنید.  ممکن است بخواهید روزانه یا دو بار در روز بچینید، زیرا آنها به سرعت رشد می کنند. (بهتر است زمانی که کوچک هستند انتخاب کنید تا زرد و بیش از حد رسیده باشند. مراقب آفاتی مانند سوسک های خیار باشید که می توانند گیاهان شما را خراب کنند.

نتیجه گیری

پیدا کردن یک یا دو خیار نارس و زرد نشان دهنده نوعی آسیب به گیاه شما است.  وقتی متوجه شدید که خیار در باغتان زرد شده است، برای مقابله با آن وقت بگذارید. حداقل دانه ها را ذخیره کنید . شما همچنین می توانید شانس خود را امتحان کنید و با راهنمایی از افراد کارشناس در این حوزه در ابتدا آگاهی و اطلاعات خود را افزایش دهید و سپس به کاشت مناسب و رسیده بوته خیار بپردازید .

همچنین، اگر می خواهید دفعه بعد عملکرد خود را افزایش دهید و بوته های بیشتری از خیار رسیده داشته باشید، با بررسی علت خیار ندادن بوته خیار سعی کنید خیار را هر روز در حالی که در حال تولید هستند برداشت کنید .  این کار به رشد صحیح آن ها کمک شایانی می کند.

به این مطلب امتیاز دهید!
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]