تقویت درخت آلو

در این مقاله قصد داریم موضوع تقویت درخت آلو را مورد بررسی قرار دهیم. یکی از راه های تقویت درخت آلو کود دهی مناسب و در زمان معین آن است. زمان مناسب برای کود دهی درخت آلو پیش از کاشتن نهال درخت آلو است که در این زمینه توصیه شده است داخل هر گودالی را که برای کاشتن درخت آلو آماده کرده‌اید ترکیبی از کودهای زیر را به آن بیفزایید تا منجر به تقویت درخت آلو شود: کود آهن و کود سولفات آمونیوم به مقداری یکسان کود فسفات حدود ۴ برابر این دو و کود پتاس و کود های حیوانی به مقدار لازم.

علاوه بر کود دهی پیشنهاد دیگری که برای تقویت درختان او عنوان شده است مختص به زمانی است که جوانه نهال ما کاملا باز شود در این بازه زمانی باید محلولی را تهیه کنیم که ترکیبی از اسید آمینه ها روی و کودهای ازت بر باشد سپس این محلول را روی جوانه ها اسپری کنیم.

اگر درخت شما دوره نونهالی را گذرانده و به درختی چند ساله تبدیل شده است. توصیه ما به شما این است که پس از این گل شکوفه ها فرو ریخت باز هم با محلولی که شامل ۳ کیلوگرم کود ان پی کا و یک کیلو نیترات کلسیم است به درختان باغ تان بپاشید.

بیشتر بخوانید: هیومیک اسید چیست؟

برنامه غذایی و تغذیه آلو

خوب است بدانید که شما می‌توانید با رعایت برنامه غذایی و همچنین اطلاع از راهکارهای تقویت درخت آلو و تغذیه آن جزء باغداران یا کشاورزانی باشید که برداشت ثمره های خود را دو چندان کرده اند. فراموش نکنید که تنها تفاوت بین کشاورزی های معمولی و کشاورزی های پولساز تنها در تغذیه متفاوت آنهاست و در سایر هزینه‌ها مانند هزینه‌های کاشت بذر سمپاشی آبیاری و غیره با یکدیگر وجه اشتراک دارند.

برنامه غذایی و تغذیه درختان میوه از جمله درخت آلو در فصول سرد سال مانند پاییز و زمستان بسیار حساس تر و مهم تر خواهد شد. چرا که این دو فصل جز فصل خواب درختان به شمار می روند و یکی از مهمترین راهکارهای مراقبت و تقویت آنها استفاده از کودها ‏یی است که متناسب با نیازهای تغذیه ای درخت شما باشد.

بیشتر بخوانید:‌ کود گوجه

چالکود

اگر شما عمل کوددهی را در عمق خاک و گودال تان که به ریشه نزدیک است انجام دهید به این نوع کود دهی چالکود می‌گویند در کود دهی به روش چالکود باید کود هایی مورد استفاده قرار گیرند شامل بیشترین عناصری باشند که برای رشد گیاه ضروری است و بیشترین تأثیر را در قسمت پایانی درخت و ریشه آن می گذارند.

البته توجه داشته باشید کوری که در عمل چال کود مورد استفاده قرار می‌گیرد ترکیبات ملایم تری نسبت به کوتاهی دارد که در فصول فعالیت درخت استفاده می‌شوند. ترکیبات و محتوای چالکود شامل: کود ورمی کمپوست یا همان کود دامی پوسیده به علاوه گوگرد و پتاسیم و فسفات و غیره می باشد. نکته قابل توجهی که در این زمینه وجود دارد این است که کود دومی به کار رفته حتماً باید پوسیده باشد و جایگزین کودهای تک عنصری شود. به کار بردن ترکیبات و کوتاه بیولوژیک در ساختار چالکود می‌تواند فرآیند جذب توسط ریشه را تسریع بخشد.

تقویت درخت آلو

نکات طلایی تقویت درخت آلو و تغذیه کامل آن

  1. قبلاً دستور ساخت کودهای محلول شکل را خدمت شما مخاطبان گرامی عرض کردیم برای استفاده از این کودها جهت اسپری کردن محلول بهتر است برای هر هزار لیتر آب صورت بگیرد.
  2. در زمینه مصارف آبیاری مقدار توصیه شده است به ازای هر یک هکتار می‌باشد.
  3. ممکن است خاک زمین شما که از آن برای کاشت درخت آلو ای خود استفاده کرده‌ایم خاکی شور و یا به اصطلاح قلیایی باشد در این صورت برای جبران خسارات وارده باید از کودهای استفاده نمایید که شامل گوگرد و هیومیک اسید باشد.
  4. دسته‌ای از سوم و یا کوتاه وجود دارند که به حالت پودری عرضه شده اند برای استفاده از این محصولات توصیه می‌کنیم آنها را به صورت کاملاً حل شده به مصرف گیاه خود برسانید و از مصرف آن به صورت گوله گوله و حل نشده پرهیز کنید پیشنهادی که برای حلالیت هرچه بهتر این محصولات وجود دارد این است که در ابتدا آنها را به تدریج و به آرامی در یک گالن ۵ لیتری ریخته تا کاملا حل شود و پس از حل شدن کامل آن را به تانکر مرکزی انتقال دهید.
  5. اگر شما تاکنون اقدام به خرید تانکر های مرکزی نکرده‌اید به شما توصیه می کنیم تا در صورت امکان تانکر های دارای همزن را خریداری نمایید و عمل سمپاشی را با این نوع تانکر ها انجام دهید.
  6. یکی دیگر از راه های تقویت درخت آلو سمپاشی است شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که بهترین زمان برای سمپاشی و یا محلول پاشی چه زمانی است در پاسخ به این سوال باید بگویم که بهترین زمان برای سمپاشی و محلول پاشی اوایل صبح و یا اواخر غروب می باشد چرا که آفتاب به صورت مستقیم نمی تابد و از تأخیر بیش از حد محلول جلوگیری به عمل می آورد.
  7. اگر شما آن دسته از باغداران و کشاورزان ای هستید که متناسب با نیاز باغ و درخت آلو خود باید از مخلوط کردن و ترکیب چند کود و یا سم استفاده نمایید باید حتماً قبل از اختلاط در مقادیر بسیار زیاد آنها را در مقادیر کوچک تست کرده و پس از مثبت شدن جواب تست اقدام به مصرف نمایید.
  8. اگر شما ترجیح می دهید که از محلول کود آماده شده استفاده نمایید حتماً باید در طول چند ساعت آن را مورد مصرف قرار دهید در غیر این صورت دچار مشکلات و زیان‌هایی خواهید شد.

بیشتر بخوانید: کود درخت آلو سیاه

گیاه شناسی و ساختار درخت آلو

اگر درخت شما از نوع آلو شابلون باشد باید بگویم که خاستگاه آن کشور امریکا در ایالت کالیفرنیا است به طور کلی عمر این درخت حدود ۲۵ سال است و پس از سه سال شروع به ثمر دهی خواهد کرد. میوه آلو شابلون تقریباً در اواسط شهریور ماه می رسد.

اگر بخواهیم از مشخصات ظاهری میوه آلو شابلون سخن به میان آوریم باید بگوییم که ظاهری تخم مرغی شکل دارد و رنگ آن قرمز بوده در حالی که گوشت آن زرد رنگ است طعمی شیرین داشته ضمن اینکه بسیار آبدار است.

برای خرید اسید هیومیک با همکاران ما در آلکود در ارتباط باشید

به این مطلب امتیاز دهید!
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]