کود مخصوص برای طالبی

یکی از گیاهانی که گرما را دوست دارد طالبی است آب و هوایی که می تواند برای رشد این گیاه ایده آل باشد یک فصل تقریبا طولانی عاری از یخ بندان به همراه مقدار زیادی نور خورشید و حرارت و گرما، هوای خشک و این که خاک دارای رطوبت کافی باشد، اگر این شرایطی که ذکر کردیم مهیا شود می تواند تولید و باردهی محصول را به حداکثر رسانده و طالبی شیرین تری تحویل دهد. علاوه بر این تغذیه مناسب می تواند بر روی کیفیت محصول تاثیر گذار باشد. در این مقاله با ما همراه باشید تا درباره کود مخصوص برای طالبی بیشتر بدانید.

پرورش طالبی

زمانی که آب و هوا گرم و مرطوب باشد گیاه می تواند به شکل بهتری رشد و نمو کند اما میوه ی بهتری نخواهد داشت و همچنین مورد حمله آفت ها و مرض های خارجی بیشتر قرار می گیرد، هنگامی که زمان رسیدن میوه طالبی هوا ابری و بارانی باشد موجب می شود که طعم و کیفیت خوب و مطلوبی به دست نیاید چون که نور آفتاب و دمای بالا بیشترین مرغوبیت را برای  میوه طالبی تولید می کند.

کود مخصوص برای طالبینیاز غذایی میوه طالبی قبل از انجام کشت

قبل از اینکه کشت انجام شود لازم است که خاک مزرعه آزمایش شود و کود هایی که خاک نیاز دارد درزمان قبل کاشت و یا همان به اصطلاح زیر شخم براساس آزمایش خاک تجویز و مصرف گردد، که معمولا از کود های اوره  دارای پوشش فسفات، گرگردی، گوگرد جامد،پتاسیم، کود های دامی پوسیده و یا کود مرغی استفاده می گردد، استفاده کردن از هرنوعی کود به هر مقدار و میزان تنها باتوجه به آزمایش خاک توصیه می شود چون که این احتمال هست که خاکتان اصلا به کود فسفات نیاز نداشته باشد و یا این که کمتر به آن نیاز داشته باشد درصورتی شما باغداران و کشاورزان عزیز از یک سو هزینه ی سنگینی برای مصرف کردن کود پرداخت کرده اید و از سوی دیگر به جای این که خاک را تقویت کنید موجب مسمومیت آن شوید، پس می توانید با انجام یک آزمون خاک تمام این مشکلات احتمالی را حل کنید.

بیشتر بخوانید: کود NPK برای سیب زمینی

باتوجه به این که کود شیمیایی هزینه سنگینی دارد به جای اینکه یک کیسه بیش تر از نیاز خاک بخرید به سادگی می توانید با هزینه همان آزمایش خاک را با دقت بالاتری انجام دهید و همچنین از اینکه خاک چه نوع بافتی دارد و آیا برای کشت مناسب است آگاه شوید و اطلاع پیدا کنید، اگر هم احتیاج بود که بافت خاک را عوض کنید می توانید بااستفاده از کود های دامی پوسیده و ماسه و پرلیت این کار را انجام بدهید.

کود مخصوص برای طالبی

  • نکته مهم

کود های آلی کاربردی دارند همچون کود های دامی پوسیده که  سابقه ای دیرینه دارد، پوشش های بقولات برای این کار برتری بیشتری داشته و ماده آلی ازت بیشتری به خاک وارد می کند.

نیاز غذایی هنگام کاشتن بذر طالبی

قبل از این که بذر را در زمین بپاشید و یا درسینی نشا یا خزانه با بذر مال کردن آن ها با کود های محرک رشد کردن همچون هیومیک اسید ها و جلبک ها سرعت و درصد جوانه زدن را بالا می برد، کود اکتیوفول به میزان ۲ گرم در برابر ۱۰۰ گرم بذر توصیه می گردد.

خیس کردن بذر فقط مخصوص بذر های بدون پلت و لخت است و این که بذر مال در بذر های پلیت تنها به شکل خشک قابل بذرمال است نه به شکل مرطوب کردن.

کود مخصوص برای طالبی

نکته طلایی برای برنامه کامل تغذیه طالبی

  • مقدار مصرف کودی که توصیه می شود در جهت محلول پاشی برای هر ۱۰۰۰ لیتر آب و مقدار توصیه شده مصرف های آبیاری ۱ هکتار است.
  • توصیه می گردد که در خاک های شور و قلیایی شده مصرف کردن کود های هیومیک اسید همچون اکتیو هیوم و یا اوریکس و کود های گوگردی تکرار شود.
  • برای اینکه کود و یا سم های حلالیت بهتری داشته باشد لازم است که اول در یک گالن ۵ لیتری کم کم ریخته و بطور کامل حل کرده و بعد از آن به تانکری مرکزی انتقال داده شود.

بیشتر بخوانید: صفر تا صد آبیاری گندم

  • درصورتی که ممکن بود با تانکر هایی که همزن سم پاشی دارند این کار را انجام بدهید.
  • بهترین زمانی که برای محلول پاشی در نظر گرفته می شود غروب و اول صبح است.
  • برای این که چند کود یا سم را باهم مخلوط کنید اول در مقدار های کوچک تست کرده و سپس مصرف کنید.
  • محلول کودی که آماده شده است حتما حتما باید در طی چند ساعت مصرف شود وگرنه مشکل ساز خواهد شد.
به این مطلب امتیاز دهید!
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]