شرایط کاشت انار

انارها در تابستان‎های گرم و خشک رشد می‎‌کنند، اما به طرز شگفت انگیزی با شرایط دیگر از جمله مناطق گرمسیری سازگار هستند. اگر انارها در مناطق بسیار سرد رشد کردند، یک ناحیه در نزدیکی رو به شمال را انتخاب کنید که گرمای بیشتری را به آن ها بتاباند و فصل رشد آنها را افزایش دهد. اگرچه آنها می‎توانند خاک‎های ضعیف را کنترل کنند، اما با کود یا کمپوست که در کاشت آن‎ها اضافه می‎شود و سپس مالچ می‎شوند، عملکرد بهتری دارند. دراینجا به منظور آشنایی بیشتر با این روند کاشت، می‎خواهیم بدانیم، روند کاشت انار چگونه است و شامل چه مواردی است؟

نکات قابل توجه در کاشت انار

  • مبدا و سازگاری

از ایران تا شمال هند، به عنوان منشا انار شناخته شده است. کاشت انار نیز در یونان انجام می‎شده، زیرا نویسندگان یونانی چندین صد سال قبل از میلاد قبل از بادام، هلو یا زردآلو به آنها اشاره می‎کردند. تصور می‎شود، مبلغین اسپانیایی برای اولین بار انارها را در حدود سال 1521 به دنیای جدید آوردند و مهاجران اولیه آنها را در سال 1769 به كالیفرنیا معرفی كردند.

نام علمی آن Punica granatum است. انارها آب و هوای نیمه خشک را به نیمه گرمسیری (تابستان های گرم و زمستان های معتدل) ترجیح می‎دهند. گیاهان هنگام قرار گرفتن در معرض سرما به تدریج سخت می‎شوند، اما به طور کلی زیر 12 درجه سانتیگراد آسیب می‎بینند. آنها با موفقیت در مناطق خشک (کم باران و رطوبت کم) جنوب غربی ایالات متحده از جمله بیابان های کالیفرنیا، نوادا، یوتا، آریزونا و نیومکزیک رشد می‎کنند. انارها بصورت بوته ای و به طور طبیعی رشد می‎کنند، اما ممکن است به عنوان یک درخت کوچک که 12 تا 15 فوت ارتفاع دارد، هم افزایش رشد داشته باشند. انارها خود گرده افشانی می‎کنند، لذا عامل دیگری در گرده افشانی آن ها دخیل نیست. همان طور که می‎دانید، درخت انار پس از ایجاد تحمل به خشکی و رطوبت کافی در تمام طول فصل رشد، میوه‎های شیرین تر و با کیفیت تری تولید می‎کند، لذا سعی کنید در حین کاشت انار، آبیاری مناسب و به موقع را داشته باشید تا به باروری و روند سریع رشد آنان، کمک کند.

شرایط کاشت انار
شرایط کاشت انار

بیشتر بخوانید: کود مناسب برای درخت زرد آلو

  • برداشت و نگهداری

میوه های انار در پاییز هنگام متورم شدن، برداشت می‎شوند. میوه ها را از ساقه بدون سفتی پوست، برش دهید. میوه رسیده روی درخت، می‎تواند به طور مداوم آب را جذب کند و اگر بیش از حد، به مدت طولانی روی درخت بماند، شکافته می‎شود. به یاد داشته باشید که این دانه های قرمز و گوشتی خوراکی هستند و می‎توان از آن ها در غذاها و سالاد و دسرهای مختلف استفاده نمود. انارها در انتهای شاخه های بالغ، گل و میوه می‎دهند. با این حال، پس از چند سال، شاخه ای از بهره وری کمتری برخوردار می شود و باید به شاخه‎های جوانتر اجازه رشد داد. هر سال فقط چند شاخه قدیمی را هرس کنید، بنابراین ترکیبی از شاخه ها در سنین مختلف وجود دارد تا از تداوم عرضه میوه، اطمینان حاصل کنید. هرس بهتر است در زمستان انجام شود. شاخه‎های ضعیف یا آسیب دیده را نیز می‎توان هرس کرد. در بهار یک لایه کود کمپوست را در اطراف پایه قرار دهید تا به رشد و باروری مناسب درخت انار کمک کنید. درختان پس از زمستان می‎توانند رشد کنند، لذا بعد از کاشت انار توجه داشته باشید که شروع باردهی انارها، ممکن است حدود 5-7 سال طول بکشد، بنابراین کمی صبر لازم است.

 بیشتر بخوانید : گیاه زاموفیلیا

عوامل موثر و شرایط کاشت انار

  • زراعت

انار آفتاب کامل را ترجیح می‎دهد و اگرچه در نیمه سایه رشد می‎کند، اما برای تولید قند و طعم کامل به آفتاب نیازمند است، لذا در حین کاشت انار، باید به این نکات توجه کرد. گیاهان در خاک لومی با زهکشی خوب رشد می‎کنند، اما انار به نوع خاک خاصی نیاز ندارند و در شرایط قلیایی کاملاً خوب عمل می‎کنند. برای رشد مناسب آنان، استفاده از کود نیتروژن پیشنهاد می‎شود. گیاهان جوان برای 3 تا 4 سال اول، سالانه از 6 تا 8 اونس سولفات آمونیوم در هر درخت بهره مند می‎شوند. پس از آن، معمولاً 3 تا 4 اونس برای حفظ رشد جدید گیاه، در هر سال کافی است. به نظر نمی‎رسد که انارها از افزودن فسفر یا پتاسیم بهره مند شوند. در صورت بروز علائم کمبود روی یا آهن، بهتر است از فرم های کلاته در صورت لزوم استفاده شود.

گیاهان پس از استقرار، در برابر خشکسالی تحمل بالایی دارند. برای تولید میوه با کیفیت، آبیاری منظم مورد نیاز است. آبیاری کامل و عمیق هر 7 تا 10 روز پیشنهاد می‎شود. تکثیر رویشی با استفاده از قلمه های یک ساله به طول 10 تا 12 اینچ و قطر ¼ تا ½ اینچ که در اواخر زمستان گرفته می‎شود، به راحتی انجام می‏شود. برگها را برداشته و قسمت بریده شده را با هورمون ریشه زایی، درمان کنید. یک سوم پایین ساقه را در محیط‎‌fهای ریشه دار قرار دهید. در اوایل بهار، اگر خاک شروع به گرم شدن کند، قلمه ها را می توان در خارج قرار داد. در بهار بعدی، گیاهان ممکن است برای فروش یا مستقیماً برای کشت منتقل شوند.

بیشتر بخوانید: کود ضد استرس

نتیجه گیری شرایط کاشت انار :

درمجموع برای کاشت انار، علاوه بر آبیاری به موقع، به خاک مرغوب هم نیاز است تا باروری و رشد ریشه ها به راحتی صورت گیرد. سعی کنید به منظور کاشت این میوه، از کارشناسان مجرب در حوزه باغبانی کمک بگیرید یا مستقیما از خود باغبانان، آگاهی کسب کنید.

5/5 - (3 امتیاز)
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]