شرایط رشد هندوانه شامل آفتاب زیاد در طول روز و شب های گرم است. هندوانه یک میوه فصل گرم است که تقریباً همه آن را دوست دارند. آنها در سالادهای میوه برش داده میشوند و از پوست آن حتی به عنوان سبد یا کاسه سرو استفاده میشود. در یک روز گرم تابستان، هیچ چیز مزه بهتر از یک تکه هندوانه خوب را ندارد. درک بهترین شرایط برای رشد هندوانه، به شما در رشد این میوه فوق العاده کمک میکند. در این راستا به منظور آشنایی بیشتر با شرایط رشد این میوه، لازم است بدانیم نحوه کاشت هندوانه چگونه است و شامل چه مواردی میباشد؟
نکات قابل توجه در نحوه کاشت هندوانه
هنگام بررسی نحوه پرورش و کاشت هندوانه، باید بدانید که کاشت آن، کار چندان دشواری نیست. آنها در فصول گرم سال در جنوب بسیار خوب رشد میکنند، اما اگر شما در شمال زندگی میکنید، نکاتی در مورد رشد هندوانه وجود دارد که میتوانید از آنها پیروی کنید تا در تلاش های خود موفق باشید. یکی از نکات بهتر برای پرورش گیاهان هندوانه در شمال این است که شما باید به جای کاشت بذر آن به طور مستقیم در خاک، آن را پیوند دهید. هندوانه ها خاک لومی شنی را بر بقیه ترجیح میدهند. هم چنین پرورش هندوانه نیاز به فضا دارد، زیرا این دسته از میوه ها دارای دانه های زیادی هستند، لذا فضای زیادی را اشغال میکنند. در نتیجه باید نهال ها را 2 تا 3 فوت از یکدیگر بکارید. شما باید بین 7 تا 10 فوت (2-3 متر) بین ردیف ها فاصله قرار دهید.
- مراقبت از گیاه هندوانه
شما باید مطمئن شوید که منطقه را از علف های هرز، دور نگه دارید. شما نمیخواهید به ریشه ها آسیب برسانید و مطمئناً نمیخواهید هیچ شاخه ای را از گیاه اصلی جدا کنید. نکته دیگری که باید به عنوان بخشی از مراقبتهای اولیه در هنگام کاشت گیاه هندوانه مورد توجه قرار دهید این است که آنها به آب زیادی احتیاج دارند. به ویژه هنگامی که خشک میشوند باید به آنها آب بدهید، همانطور که اغلب در اواخر تابستان این کار را انجام میدهید. همان طور که میدانید، ماه های تابستان برای پرورش هندوانه بهترین ماه ها هستند و حداقل برای کسانی که در آب و هوای گرم زندگی میکنند، میتوانید گزینه خوبی برای افزایش درآمد زایی آنان باشد. اگرچه پرورش و کاشت هندوانه های شیرین و آبدار دشوار نیست، اما برای رشد به مواد مغذی، خورشید، گرما و آب زیادی احتیاج دارند. کسانی که در آب و هوای گرمتر هستند، میتوانند بذرها را مستقیماً در خارج از خانه در فصل بهار بکارند، در حالی که باغداران در آب و هوای سرد میتوانند انواع متنوع هندوانه را در داخل خانه بکارند تا زمین به اندازه کافی گرم شود و آنها شروع به رشد و میوه دهی کنند. گیاهان هندوانه به سرعت رشد میکنند، اما بسته به نوع میوه به 70 تا 90 روز دوره بلوغ نیاز دارند.
هندوانه ها عموماً زمانی از دانه کاشته میشوند که زمین حداقل تا 70 درجه فارنهایت گرم شده باشد. به طور متوسط، حدود 80 روز طول میکشد تا نهال ها بالغ شوند و میوه رسیده تولید کنند.
بیشتر بخوانید: پرورش درخت پسته گلخانه ای چگونه است؟
پرورش و کاشت اصولی هندوانه
هنگامی که هندوانه را از دانه پرورش میدهید، آن را در مکانی قرار دهید که فضای زیادی برای رشد آن ها در اختیار شما قرار میدهد. در واقع دانه های هندوانه در عرض 4 تا 12 روز جوانه میزنند، اما حدود 80 روز طول میکشد تا گیاهان به اندازه کافی بزرگ شوند تا برداشت شوند. هنگامی که گیاه به اندازه کافی رشد کرد، یک نی یا مقوا را در بالای خاک قرار دهید تا میوه از تماس مستقیم با خاک جلوگیری کند. این به جلوگیری از پوسیدگی کمک میکند و از آسیب رساندن به آفات جلوگیری میکند. بعد از کاشت هندوانه، آن ها برای رشد کامل خود به 8 تا 10 ساعت در روز به آفتاب کامل نیاز دارند. بدون نور کافی خورشید، میوه توسعه نیافته و طعم ناخوشایندی خواهد داشت.
- خاک
در حالت ایده آل به منظور کاشت هندوانه، دانههای هندوانه را زمانی بکارید که دمای خاک بیش از 70 درجه فارنهایت باشد. در صورت تمایل، قبل از کاشت، خاک را با پلاستیک سیاه بپوشانید تا دمای خاک افزایش یابد. هندوانه ها میتوانند pH خاک را که به 5.0 میرسد، تحمل کنند، اما در pH 6.0 تا 6.8 رشد میکنند. کمپوست یا نوع دیگری از اصلاحات را به خاک خود اضافه کنید تا هندوانهها تغذیه مناسبی داشته باشند. اگر این فرصت را دارید که هندوانه را در یک توده کمپوست بکارید یا به کود تازه دسترسی داشته باشید، استفاده از آن در خاک شما باعث تضمین رشد و افزایش میوه دهی محصول میشود.
- آب
شیرینی هندوانه تا حد زیادی به میزان آب آن بستگی دارد. دانههای هندوانه به خشکی حساس هستند، بنابراین خاک باید به طور مداوم مرطوب باشد تا رشد آنان به درستی صورت گیرد.
نتیجه گیری:
هندوانه ها برای رشد نیاز به تغذیه منظم دارند. برای تغذیه پایدار، کودهای مناسب را در طول فصل رشد به آن ها اضافه کنید. سعی کنید بعد از کاشت هندوانه، از نهال آن به درستی مراقبت کنید تا آسیبی به ریشه در حین رشد وارد نگردد.
با تشکر از توجه شما آل کود
بدون دیدگاه