کاشت طالبی چگونه است؟

آیا می‌‎توانیم طالبی را در ظروف مناسب یا گلدان پرورش دهیم؟ این یک سوال بسیار رایج است و دوستداران طالبی با چالش زیادی در رابطه با آن روبه رو هستند، شما می‎‌توانید طالبی را در گلدان پرورش دهید، اگر بتوانید شرایط مناسب رشد را فراهم کنید. در اینجا نکات موثر و قابل توجهی جهت کاشت طالبی در گلدان ذکر شده است که می‌‎توانید با خواندن ادامه مطلب از آن بهره مند شوید.

نکات قابل توجه در بررسی نحوه کاشت طالبی در گلدان

اگر می‎خواهید طالبی را در گلدان پرورش دهید، چند نکته ضروری است که قبل از کاشت طالبی در گلدان خود باید بدانید. در مرحله اول، باید به دنبال ظرفی باشید که حداقل 5 گالن خاک گلدان را در خود نگه دارد و از پوسیدگی طالبی جلوگیری‌کند. همچنین به مکانی نیاز خواهید داشت که طالبی‎ها حداقل هشت ساعت در معرض نور خورشید در هر روز قرار گیرند تا به درستی رشد کنند و باروری بالایی داشته باشند.

  • نحوه پرورش طالبی در گلدان

سعی کنید در ابتدا ظرف را تقریباً از بالا با خاک مرغوب و با کیفیت که حاوی پرلیت یا ورمیکولیت است پر کنید، که به حفظ رطوبت خاک کمک می‎‌کند. مقدار کمی کود همه منظوره به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. چهار یا پنج دانه طالبی را در مرکز گلدان خود حدود دو هفته پس از اولین سرمازدگی، قرار داده و بکارید. دانه‎‌ها را با حدود یک اینچ خاک گلدان بپوشانید، سپس به خوبی آن‎ها را آب دهید. یک لایه نازک مالچ باعث حفظ رطوبت می‎‌شود، لذا بهتر است آن را به خاک اضافه کنید. به منظور کاشت طالبی در گلدان، خاک را به طور مداوم مرطوب نگه دارید تا بذرها جوانه بزنند، سپس هر زمان که خاک خشک شد، به طور مرتب آبیاری را ادامه دهید.

شرکت آل کود ارائه دهنده انواع کود های شیمیایی و کود ارگانیک مانند : کود فسفر ، کود هیومیک اسید ، کود آهن و غیره در ایران است ، جهت خرید کود مورد نیاز خود و مشاوره با ما تماس بگیرید

زمانی که طالبی به اندازه کافی رشد کرد و رسیده شد، آبیاری را قطع کنید، آبیاری را فقط تا زمانی انجام دهید که خاک خشک شده و برگ‎ها علائم پژمردگی را نشان می‌‎دهند. هنگام پرورش هر میوه یا سبزی، خطر سرمازدگی می‎تواند تهدید جدی برای محصولات شما ایجاد کند. بنابراین، پرورش طالبی در گلخانه بسیار مناسب تر از پرورش آن در بیرون است. می‎توانید بذر طالبی خود را از اواسط آوریل تا پایان ماه مه شروع کنید. برای شروع، دانه ها را به مدت 24 ساعت در آب ولرم خیس کنید تا جوانه زنی و نفوذ به بذر انجام شود. سپس مانند اکثر میوه ها یا سبزیجات، باید بذرها را در عمق 1 اینچ به طور مستقیم در گلدان‎های کوچک با قطر 3-4 اینچ بکارید. هر زمان که خاک خشک شد، بذرها را کمی آبیاری کنید و مراقب باشید بیش از حد به آنها آب ندهید تا بذرها جوانه بزنند.

کاشت طالبی چگونه است؟
کاشت طالبی چگونه است؟

بیشتر بخوانید: تجربه کاشت هندوانه

  • چگونگی کاشت طالبی در گلدان

بعد از کاشت طالبی در گلدان، شما باید نهال‎ها را از گلدان‎‌های کوچکتر خود به داخل گلدان‎های بزرگ منتقل کنید، تا رشد بهتری داشته باشند. نهال شما با حداقل دمای گلخانه 18 درجه سانتی گراد (59 درجه فارنهایت) و ترجیحاً بیشتر از 23 درجه سانتیگراد (73 درجه فارنهایت) بهترین رشد را نخواهد داشت. نهال‌‎های خود را از گلدان‎‌های خود به داخل کیسه‎‌های رشد خود منتقل کنید، زیرا خاکی که در آن جا وجود دارد، بسیار مرغوب است. مهم‎ترین عامل در بررسی عملکرد درست کاشت طالبی، دمای خاک است. اگر میانگین دمای خاک 21 درجه سانتیگراد یا بیشتر باشد، می‎توان عملکرد طالبی را در حدود 20 درصد پیش بینی کرد. قبل از کاشت، کیسه رشد را داخل گلخانه قرار دهید تا دمای آن تنظیم شود. اطمینان حاصل کنید که pH خاک شما در حدود 5 الی 6 است. کمپوست یا کود بهترین عملکرد را دارد، لذا سعی کنید از آن به درستی استفاده کنید. زهکشی مناسب برای اکثر میوه ها و سبزیجات ضروری است.

عوامل تاثیرگذار در کاشت طالبی در گلدان

  • آبیاری طالبی در گلدان

بعد از کاشت طالبی در گلدان، نحوه آب دادن به طالبی‎ها تأثیر بسزایی در میزان موفقیت رشد آنان خواهد داشت. شما می‎خواهید آب به عمق ریشه ها برسد، اما آنها را اشباع یا غرق نکند. آب بیش از حد می‎تواند باعث شکافتن طالبی شود، بنابراین سعی کنید آنها را مرطوب نگه دارید. یک سیستم آبیاری موثر برای اطمینان از رسیدن آب به ریشه ها تنظیم کنید. یک سیستم آبیاری قطره ای برای انجام این کار، بسیار ایده آل است و به رشد موثر ریشه و افزایش باروری گیاه کمک شایانی می‎کند.

  • برداشت طالبی

هر طالبی زمان بلوغ متفاوتی دارد و نشان می‎دهد که آماده برداشت است. هر طالبی به صورت جداگانه می‎رسد، بنابراین مراقب همه آنها باشید. دانستن زمان رسیدن طالبی، می‎تواند یک هنر باشد، اما مراقبت از آنان امری ضروری تر است. زیبایی پرورش طالبی به این است که می‎توانید آنها را دیرتر از میوه های دیگر برداشت کنید. این بدان معنی است که طالبی‎‌های شما زمان بیشتری برای رسیدن دارند، شیرینی بیشتری تولید می‎کنند و بنابراین شیرین تر از آنهایی هستند که از مغازه ها خریداری می‎کنید.

بیشتر بخوانید: طریقه کاشت زردآلو

نتیجه گیری:

به منظور کاشت طالبی در گلدان، سعی کنید در ابتدا اصول آموزشی استاندارد جهت کاشت را از باغبانان و کارشناسان مجرب در این حوزه بیاموزید و سپس اقدام به عمل نمایید. این کار موجب می‎شود شما بتوانید به راحتی مراحل کاشت را انجام دهید.

با تشکر از توجه شما آل کود

5/5 - (2 امتیاز)
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]