کاشت درخت آلو‌‌

درخت آلو‌‌ در انواع مختلفی موجود است. آلو‌‌ در رنگ‌‌های بنفش، زرد و قرمز وجود دارد. ظاهر آلو‌‌ گرد و کشیده است و بعضا بیضی شکل است. به علت رنگ و ظاهر زیبا و مزه خوبی که این میوه دارد بسیار پر طرفدار است. داخل میوه آلو‌‌ هسته تلخی وجود دارد. توجه داشته باشید که این درخت در بیشتر نواحی قابلیت کاشتن و برداشت دارد. در این مقاله با ما همراه باشید تا شرایط کاشت درخت آلو‌‌ را برای شما شرح دهیم.

معرفی درخت آلو‌‌

درخت آلو‌‌ در قیاس با سایر درختان از رشد و باروری بسیار سریع برخوردار است و در اغلب نواحی می توان اقدام به کاشت و چرورش آلو‌‌ نمود. میوه‌‌های این درخت بسیار طرفدار دارند و در صورتی که به این درختان حسابی رسیدگی شود می توان انتظار داشت تا به شکل خوشه ای ظاهر شوند. این درخت از برگ‌‌های سبز روشن و شاخه‌‌های نرم تشکیل شده است و فضای زیادی را بعد از رشد نمی گیرد. چون به شکل یک جا و جمع و جور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: کاشت زیتون

فاکتورهای دخیل در کاشت نهال آلو‌‌

  • خاک

درخت آلو‌‌ در طیف وسیعی از خاک‌‌ها می تواند به خوبی رشد نماید. این خاک‌‌ها شامل خاک‌‌های شنی، شنی لومی، خاک رسی و غیره. علی رغم بیشتر هسته داران نهال آلو‌‌ می تواند در خاک‌‌های سنگین عملکرد بسیار خوبی از خود نشان بدهد. زیرا دارای تحمل بسیار بیشتری نسبت به سایر درختان هسته دار است. بنابراین خاک‌‌های سنگین برای کاشت درخت آلو‌‌ مناسب هستند. پی اچ خاکی که بایستی برای کاشت درخت آلو‌‌ تنظیم نمایید عددی بین 5.5 تا 6.5 است. قبل از کاشت نهال آلو‌‌ بایستی عامل‌‌های مزاحمی که فرصت رشد را از درخت می گیرد مانند لایه رسی را حذف نمایید.

کاشت درخت آلو

  • دما

همه درختان مرحله خواب زمستانی را دارند و این مساله ای است که برای تمام درختان اتفاق می افتد. درخت آلو‌‌ نیز از این قاعده مستثنی نیست و این مرحله را هر ساله می گذراند. با پایین آمدن دما در فصل پاییز درخت آلو‌‌ متوجه می شود که باید خود را برای خواب زمستانی مهیا کند.

پایین ترین ذمایی که برای درخت آلو‌‌ قابل تحمل است بین 2.5 تا 12.5 درجه است. در صورتی که که نیاز سرمایی درخت آلو‌‌ رفع نشود امکان دارد که گل‌‌ها مرتبا و به طور هم زمان باز نشوند. در این وضعیت احتمال ریختن آن‌‌ها بالاست. سرمای دیر رس بهاری نیز برای هر ئرختی می تواند تاثیرات منفی داشته باشد و سبب شود تا شکوفه‌‌های درختان آلو‌‌ از بین برود.

کاشت نهال آلو‌‌

  •  آماده کردن خاک برای کاشت نهال

لازم است تا خاک را از هر گونه علف‌‌های هرز بزدایید. همچنین بقایای پیشین را  که ممکن است سبب بیماری شود و نگذارد تا مواد غذایی مفید به درخت برسد را بایستی به طور کامل از میان بردارید. لازم است تا به آزمایش خاک بپردازید تا از کمبود عناصر و ظرفیت نگهداری آب در خاک مطلع شوید. این اطلاعات می تواند به شما کمک کند تا به بهترین نحود ممکن به کاشت درخت آلو‌‌ بپردازید.

در صورتی که از علف کش‌‌ها در خاک استفاده شده است بایستی پیش از کاشت نهال دوره ماندگاری آن‌‌ها به طور کامل سپری شده باشد. جهت بهره بردن بهتر خاک نیاز است تا از مواد طبیعی و ارگانیک بهره بگیرید. بهترین توصیه برای کاشت و برداشت غلات را بایستی یک سال قبل از کاشت نهال قرار بدهید.

کاشت درخت آلو

  • زمان کاشت درخت آلو‌‌

بهترین زمان برای کاشت نهال آلو‌‌ و سایر درختان خزان دار از پاییز تا آخر اسفند است. یعنی قبل از این که جوانه‌‌ها از خواب بیدار شوند و نهال هنوز در خواب به سر می برد بهترین زمان برای این کار است.

پیش از منتقل ساختن گیاه از نهالستان به باغ لازم است تا ریشه نهال با موادی مثل خرده‌‌های چوب پوشیده شود تا از خشک شدن آن پیشگیری شود. ارتفاع گودالی که لازم است تا حفر گردد را به اندازه عمق گودال درخت در نهالستان بگذارید. بعد از تعیین جواب تحلیل و آنالیز خاک باغ لازم است تا از کودهای تقویت کننده در گودال بهره بگیرید. در نظر داشته باشید که از استفاده از کودهای اضافی اجتناب کنید. چون سبب می شود تا نوک ریشه سوزانده شود و در نهایت منجر به نابودی نهال گردد.

لازم است تا بعد از کاشت نهال آن را کاملا با خاک بپوشانید و به اندازه کافی آن را فشار دهید. این فشار دادن نباید خیلی آهسته یا زیاد باشد. چون فشار بیش از حد سبب می شود تا ریشه خفه شود.

  • کوددهی نهال آلو‌‌

برای کوددهی نهال آلو‌‌ بایستی به اندازه نهال و جنس و نوع خاک توجه زیادی داشته باشید. زمانی که نهال‌‌ها بزرگتر شدند قدرت رشد و سن و سال درخت بر برنامه کوددهی اثر می گذارد. طوری که در کوددهی بایستی به این نکات توجه داشته باشید. نخستین زمان استفاده از کود در سال ائل کاشت نهال یک ماه پس از کاشت است. کود بایستی در 50 سانتی متری دور تنه درخت یا نهال آلو‌‌ در جایی که آبیاری انجام می شود انجام گیرد.

کاشت درخت آلو

بیشتر بخوانید: کود کامل 10Xshock برای پتوس

  • خواص بی نظیر آلو‌‌

آلو‌‌ میوه ای است سرشار از فیبر و آب و علی الخصوص ئر فصل تابستان برای جبران کمبود آب بسیار مناسب است.  آلو‌‌ می تواند در دفع کردن سموم از بدن و کاهش چربی و فشار خون و کنترل قند خون بسیار تاثیر گذار باشد. همچنین این میوه سبب می شود تا دردهای عضلانی و مفصلی تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کند.

آلو‌‌ قرمر نیز سرشار از پتاسیم است و مصرف آن می تواند خطر ابتلا به سکته مغزی را کم کند. چنانچه می خواهید درختان پر بار و با کیفیت داشته باشید لتزم است تا به همه موارد بالا دقت نظر داشته باشید.

 

به این مطلب امتیاز دهید!
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]