کود پتوس

صفر تا صد نگهداری و پرورش

گیاه آپارتمانی پتوس

را با آل کود بیاموزید. بهترین کود مخصوص گیاه آپارتمانی پتوس را از ما بخواهید. جهت خرید کود مخصوص گیاه زیبای پتوس در بسته بندی های ۲۵۰ سی سی مخصوص مصارف خانگی از بالای همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

پتوس به اسامی مختلفی میان دوستداران گل و گیاه شهرت دارد؛ برخی ها به آن پوتوس نیز می گویند و هم چنین به اسامی جذابی هم چون پوتین طلایی و انگور نقره ای نیز شناخته می شود. این گیاه رونده زیبایی چشم نوازی بر دیوار منازل و گاها محل کاری می بخشد و نه تنها سبب تغییر و زیبایی رنگ و فضای محیط می شود، بلکه امتیاز بالایی در مقایسه با دیگر گیاهان تصفیه کننده هوا دارد. زادگاه رویش پتوس، جزایر سلیمان می باشد که در صورت مهیا بودن و توجه کافی به شرایط زندگی آن در محیط غیر بومی پتوس به ویژه آپارتمان، مانند خاک گلدان، نور، آب، تغذیه و کوددهی، رطوبت و دما،  زیبایی و نشاط حیرت انگیزی به محل زندگی خواهد داد و نگهدارندگان پتوس را به وجد خواهد آورد. با ما همراه باشید تا از راز و رمز های نگهداری و پرورش پتوس کاملا آگاه شوید.

کود پتوس
کود پتوس

جهت خرید کود گیاهان آپارتمانی بخصوص پتوس در بسته بندی های 250 سی سی مخصوص مصارف خانگی می توانید از بالای همین صفحه با کارشناسان آل کود در ارتباط باشید.

فهرست مطالب این مقاله

۱)آشنایی با گیاه آپارتمانی پتوس

۲) راز و رمز پرورش پتوس چیست؟ چکار کنیم تا رشد این گیاه دیدنی آپارتمانی متوقف نشود؟

۲.۱ شرایط نوری موردنیاز پتوس

۲.۲ شیوه آبیاری گیاه آپارتمانی پتوس

۲.۳ دما و رطوبت موردنیاز نگهداری پتوس

۲.۴ چه نوع خاکی برای رشد پتوس مناسب است؟

۲.۵ کود تقویتی مناسب برای پتوس

۲.۶ چه نوع کودی برای تقویت پتوس بهترین گزینه می باشد؟

۳) با انواع پتوس های زیبا آشنا شوید!

آشنایی با گیاه آپارتمانی پتوس

برگ های پتوس مدل قلبی به خود گرفته و از اجزای اصلی جذابیت آن به شمار می روند که به رنگ سبز بوده اما گونه های مختلف دارای رگه های سفید، زرد و یا سبز کم رنگ می باشد که به صورت آبرنگ بر سطح برگ پاشیده شده  و ظاهر متفاوتی بدان بخشیده است.

آیا تابحال گیاه آپارتمانی اوج گرفته بر دیوار منزل را از نزدیک دیده اید؟ ساقه گیاه آپارتمانی پتوس عامل دیگر موثر در زیبایی آن به شمار می رود. زیرا پس از بلند شدن حالت رونده به گیاه می بخشد و با وجود برگ های رویشی زیاد بر روی ساقه، می توانید با ایجاد مسیر برای آن، یک قسمت از دیوار منزل را بدان اختصاص دهید و از تماشای آن نهایت لذت را ببرید.

پتوس هم چنین به عنوان گیاه تصفیه کننده هوا نیز معروف است که سموم خطرناکی مانند فرمالدئید، تولوئن، بنزن و زایلن را از هوای تنفسی پاک می نماید.

نکته مهمی که در ارتباط با برگ های گیاه آپارتمانی پتوس بایستی بدانید این است که ماده سمی جای گرفته در برگ، پس از ورود به بدن فعال می گردد لذا مراقب کودکان و حیوانات خانگی باشید تا این برگ ها را لمس نکنند زیرا خوردن آن برای فضای داخلی دهان مضر است.

کود پتوس
کود پتوس

راز و رمز پرورش پتوس چیست؟ چکار کنیم تا رشد این گیاه دیدنی آپارتمانی متوقف نشود؟

نگهدارندگان پتوس با وجود اینکه این گیاه بسیار مقاوم بوده و مراقبت از آن کار راحتی می باشد، گاهی با عدم رشد آن روبرو می شوند با وجود اینکه گمان می کنند تمامی رسیدگی های لازم برای شادابی و رشد آن را انجام داده اند. در ادامه مطالب به بررسی تمامی شرایط موردنیاز برای رشد و نشاط پتوس را مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بدانید ایراد کارتان کجاست.

شرایط نوری موردنیاز پتوس

پتوس نگهداری شده در فضای باز بهتر است در محیط نیم سایه ای قرار داده شود اما قرار گیری در تابش زیاد و غیر مستقیم خورشید برای پتوس آپارتمانی فوق العاده است. به عبارتی نور شدید که پس از عبور از شیشه یا پرده به پتوس برسد. در صورت کمبود نور با توجه به اینکه تنها بخش سبز رنگ قادر به جذب انرژی هستند، دچار کم رنگی خواهند شد و برگ های متمایل به زرد چهره پتوس را بی حال جلوه خواهد داد. هم چنین نباید آفتاب به صورت مستقیم بر آن بتابد زیرا سبب سوزش برگ های زیبای پتوس خواهد شد.

شیوه آبیاری گیاه آپارتمانی پتوس

زمانی به گیاه آب دهید که بین دو آبیاری خاک گلدان کاملا خشک شده باشد  در این صورت به بهترین عملکرد خود خواهد رسید. مرطوب و خیس بودن دائمی خاک پوسیدگی ریشه های پوتوس را موجب خواهد شد؛ از نشانه های آبیاری بیش از حد، مشاهده لکه های سیاه بر سطح برگ و فروپاشی برگ های قلبی شکل و زیبای آن می باشد که بایستی متوقف کنید.

برای تشخیص اینکه  چه زمانی پتوس را آبیاری کنید، به برگ ها نگاهی بیندارید. در صورت خشک بودن خاک برگ ها کمی بی حال می شوند در این زمان آبیاری را شروع کنید. از طرفی نشانه خشکی بیش از حد خاک، قهوه ای و خشکی حاشیه برگ می باشد.

دما و رطوبت موردنیاز نگهداری پتوس

پتوس با توجه به اینکه بومی منطقه گرمسیری می باشد، رطوبت زیاد را دوست دارد و رطوبت بالا رشد برگ های پتوس را افزایش خواهد داد. شما می توانید از طریق غبار پاشی یا دستگاه بخور رطوبت موردنیاز آن را فراهم کنید.

پتوس دماهای بالا مانند ۵۲ تا ۷۲ درجه را نیز می تواند تحمل کند اما از دمای پایین تر از ۱۰ درجه سلسیوس و تغییرات دائمی دمایی بیزار است؛ بنابراین سعی کنید همیشه آن را در شرایط ایده آل دمایی بین ۲۱ تا ۳۰ درجه سلسیوس پرورش دهید. به گونه ای که  دمای بالاتر از ۳۰ درجه، سبب کاهش آب برگ از طریق تعرق شده و پژمردگی برگها را سبب می شود. دمای زیر ۱۰ درجه نیز سیاهی برگ های پوتوس را موجب می گردد.

کود پتوس
کود پتوس

چه نوع خاکی برای رشد پتوس مناسب است؟

خاک گیاه مهم ترین بستر رشدی آن به شمار می رود که از ابتدا بایستی نسبت به آن حساسیت به خرج دهید؛ با توجه به اینکه ممکن است تولید کنندگان گیاهان آپارتمانی از خاک مناسبی در گلدان استفاده نکرده باشند، بهترین کار تعویض گلدان و پر کردن آن با خاک دارای زهکشی بالا و غنی می باشد به نحوی که آب اضافی را از اطراف ریشه دور کرده و از پوسیدگی آن جلوگیری نماید.

ترکیب استفاده شده در خاک پوتوس بهتر است شامل پیت ماس، ماسه، خاکبرگ و پرلیت باشد؛ پی اچ خاکی که پیتوس بدان علاقه مند است، عددی بین ۶.۱ تا ۶.۵ می باشد این خاک راندمان جذب مواد مغذی و عناصر را توسط ریشه گیاه افزایش می دهد.

کود تقویتی مناسب برای پتوس

همانطور که در بخش خاک مناسب برای گلدان اشاره شد، بستر کاشت پتوس بایستی سرشار از مواد و عناصر غذایی باشد تا گیاه به خوبی تغذیه شود زیرا در اثر آبیاری، مقداری از عناصر از دسترس ریشه خارج می گردد. برای پیشگیری از پژمردگی پتوس و رو به زرد شدن برگ ها در اثر کمبود مواد مغذی، هر دو ماه یکبار اقدام به تغذیه گیاه با کودهای مخصوص و محلول در آب به ویژه کود مایع گیاهی و ارگانیک کنید.

چه نوع کودی برای تقویت پتوس بهترین گزینه می باشد؟

عمدتا گیاهان آپارتمانی برای اینکه به رشد حداکثری خود برسند، بایستی از یک منبع کامل که دارای عناصر ضروری فسفر، پتاسیم، ازت، ریز مغذی هایی مانند آهن، روی، کبالت، بور، منیزیم، کلسیم و مولیبدین باشند، بهره مند شوند.

در اینجا سوال پیش می آید که چه کود ی می تواند بهترین گزینه برای گیاه مقاوم آپارتمانی پتوس باشد؟

در این قسمت پیشنهاد ما کود مخصوص گیاهان آپارتمانی شوک، به عنوان اصلی ترین و ارگانیک ترین محصول حال حاضر برای گیاهان آپارتمانی نظیر پتوس می باشد. استفاده از  کود گیاهان آپارتمانی شوک در دوره رشدی، سبب رشد سریع گیاه و بلوغ و شادابی همیشگی آن می گردد به شرطی که نگهدارنده گیاهان آپارتمانی بر اساس توصیه کارشناسان عمل نماید.

کود گیاهان آپارتمانی شوک جزء بهترین کودهایی می باشد که برای انواع گیاهان آپارتمانی قابل استفاده بوده و صد در صد تضمینی است. این کود علاوه بر استفاده آسان، کیفیت بسیار بالایی دارد و گیاه در صورت مصرف آن هرگز دچار پژمردگی و بی حالی نشده و در برابر آفات و بیماری های تهدید کننده نیز بسیار مقاوم خواهد شد.

کود پتوس
کود پتوس

با انواع پتوس های زیبا آشنا شوید!

پتوس سبز

این گونه از پتوس به نام های بلک و جید نیز شناخته می شود همانطور که نامش پیداست، برگ های زیبای قلبی مانند آن به رنگ سبز تیره بوده و منشا آن به جنوب شرق آسیا بر می گردد. این گونه از پتوس زیبایی چشم نوازی به منزل می بخشد و به دلیل سازگاری بالایی که در وجودش هست، بسیار پر طرفدار می باشد. پتوس سبز کم توقع بوده و حتی زیر نور لامپ نیز قادر به رشد است و برای افراد مبتدی نگهداری از آن آسان است.

پتوس سفید

غیر ممکن است کسی پتوس سفید را ببیند و به آن خیره نشود. رگه های سفید موجود در پس زمینه سبز رنگ  برگ های این نوع پتوس، جذابیت خارق العاده ای بدان بخشیده است. پتوس سفید عاشق نور زیاد می باشد و چنانچه مقدار نور تابشی بدان کاهش پیدا کند، رگه های سفید رنگ همیشگی خود را از دست داده و گیاه دیگر ظاهر زیبایی نخواهد داشت.

پتوس ابلق یا طلایی

برگ های طلایی رنگ پتوس ابلق زیبایی منحصر به فردی به آن عطا کرده و میان افراد علاقه مند به نگهداری گل و گیاه، از محبوبیت بالایی برخوردار است. منشا این گیاه به جزایر سولومون بر می گردد. نیاز اساسی پتوس طلایی نور مستقیم خورشید از پشت پنجره می باشد. بهره مندی از نور کافی چنان برای این گیاه اهمیت دارد که کم نوری باعث می شود برگ های طلایی و زرد آن به سبزی رود و گیاه دیگر جذابیت نداشته باشد. پس از تامین نور مستقیم برای آن غافل نشوید.

پتوس مرمری یا ملکه مرمری

یکی دیگر از گونه های زیبا و دلنشین پتوس، گونه ملکه مرمری می باشد‌. برگ های این گونه از پتوس، مدل قلبی داشته و سبز متمایل به سفید می باشد. البته ظاهر این گونه ممکن است کمی با یکدیگر متفاوت باشد. با توجه به اینکه ملکه مرمری از سرعت رشد کمی برخوردار است، مخصوص نگهداری در محل های کوچک است. اگر فرد با حوصله ای نیستید، از خرید پتوس مرمری صرف نظر کنید زیرا مراقبت از آن چندان آسان نیست و هم چنین به نور فراوانی نیاز دارد.

پتوس نقره ای

این گونه زیبا و متنوع از پتوس به ساتن نقره ای نیز معروف است. پتوس نقره ای در برابر کم آبی و نور کم بسیار مقاوم بوده و برگ های خاکستری و سبز رنگی که دارد عامل اصلی جذابیت این گونه محسوب می شود. حالت برگ های ساتن نقره ای قلبی شکل می باشد و به علت وجود رنگ خاکستری شباهت زیادی به نقره دارد. قرارگیری در معرض نور درخشان و غیر مستقیم خورشید، نیاز اساسی پتوس نقره ای زیبا می باشد.

پتوس نئون ( آهک )

پتوس نئون از گونه های کمیاب گیاه آپارتمانی پتوس به شمار می رود که از ظاهر شبیه به پتوس طلایی برخوردار است با این تفاوت که برگ های آن سبز نئونی می باشند. دنباله گیاه پتوس نئون زیبایی چشم نوازی بدان بخشیده و کاشت آن در گلدان های آویز پیشنهاد فوق العاده ای است.

این گونه نگهداری آسانی دارد و در شرایط نور کم مقاومت بالایی از خود نشان میدهد اما اگر نشاط این گیاه برای تان اهمیت دارد، سعی کنید نور کافی به آن برسد.

با تشکر از توجه شما جهت افزایش سطح علمی و تجربی آل کود ما را از نظرات، پیشنهادات و بخصوص انتقادات سازنده خود بهره مند سازید.

آل کود

4.9/5 - (8 امتیاز)
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]