با طریقه کاشت آووکادو آشنا شوید

آووکادو بومی آمریکای مرکزی و جنوبی است که قدمت آن به حدود 3000 سال قبل بر می‎گردد. امروزه دو نوع آووکادو را می‎توان در قفسه های میوه فروشی‎ها مشاهده کرد، اووکادو با پوست سبز و آووکادو با پوست تیره. برای برخی از افراد، پرورش درخت آووکادو، می‎تواند باعث صرفه جویی در هزینه‎های آنان شود، اما برای اکثر افراد، پرورش آووکادو بیشتر یک سرگرمی است. درختان آووکادو که از یک نهال خریداری شده اند، به راحتی می‎توانند رشد کنند.

ممکن است تا چهار سال طول بکشد تا تولید میوه شروع شود و یا ممکن است یک درخت آووکادوی دانه دار بیش از یک دهه میوه نداشته باشد. به دلیل طبیعت ظریف آووکادو و نیاز به زمستان‎های معتدل برای رشد آنان، پرورش این درخت در فضای داخلی گلدان، بهترین گزینه برای بیشتر افراد است. در اینجا به منظور آشنایی بیشتر با این ترکیب، لازم است بدانیم، طریقه کاشت آووکادو چگونه است و شامل چه مواردی است؟

کاشت آووکادو

موارد قابل توجه در بررسی طریقه کاشت آووکادو

انواع آووکادو تجاری، آسان ترین نوع رشد از طریق بذر است و همچنین دستیابی به آن در بازار محلی به راحتی امکان پذیراست. با این حال، وقتی این گونه‎ها در زمان بلوغ به بیش از 20 فوت می‎رسند، شما باید یک برنامه طولانی مدت برای کاشت درخت آووکادو خود در یک مکان آفتابی داشته باشید.

  • تصمیم گیری برای شروع با یک بذر یا نهال

بعد از فکر کردن در مورد آینده طولانی مدت گیاه خود و تنوعی که به احتمال زیاد برای شما مفید خواهد بود، تصمیم بعدی که باید بگیرید این است که آیا شما کار خود را با یک نهال تازه شروع می کنید یا با خیساندن بذرهای آووکادو خریداری شده در آب. مزیت استفاده از دانه‎های آووکادوی خریداری شده در فروشگاه این است که آزمایش شما کاملاً رایگان خواهد بود. با این حال، اگر واقعاً می‎خواهید آووکادو خوراکی تولید کنید، نهال های خریداری شده ممکن است بهترین کار برای طریقه کاشت آووکادو باشد.

بیشنر بخوانید: نحوه کاشت ریحان

مراحل موثر در پرورش و کاشت آووکادو

  1. جوانه زدن بذر آووکادو

جوانه زدن یک دانه آووکادو، آسان و سرگرم کننده است. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که بذر را کاملا بشویید، انتهای پهن آن را روی یک لیوان آب قرار دهید و لیوان را در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار دهید. بذر باید همیشه در آب غوطه ور شود، بنابراین مطمئن شوید که سطح آب را تعویض می‎کنید تا دانه آووکادو خوب و مرطوب باشد. در مدت شش هفته، باید شاهد رشد ریشه و ساقه از بذر باشید. اگر بعد از هشت هفته اتفاقی نیفتاده است، وقت آن است که دانه را درون کمپوست بریزید و دوباره با یک دانه جدید شروع کنید. اگر بذر شما جوانه زد، صبر کنید تا به شش تا هفت اینچ برسد و سپس آن را به ارتفاع سه اینچ ببرید تا رشد برگ‎های سالم را به وضوح ببینید. وقتی گیاه شما دارای سیستم ریشه ای مناسب و برگ های سالمی بود، وقت آن است که آووکادو را در گلدان بکارید، سعی کنید در حین کاشت آووکادو، آبیاری و مراقبت‎های لازم را از این گیاه به عمل آورید.

  1. کاشت نهال خود

چه با یک بذر خریداری شده در فروشگاه و چه با یک نهال کوچک از یک نهالستان شروع کنید، همان اصول پیوند در حین کاشت آووکادو اعمال می شود. تنها استثنا نهال‎های خریداری شده این است که در یک گلدان بزرگ و محکم با زهکشی مناسب قرار می‎گیرند، لذا خوب است گیاه را در همان گلدان بگذارید تا رشد کنند. هنگام کاشت نهال، موارد زیر را بخاطر بسپارید:

قطر گلدان باید حداقل ده اینچ باشد.

گلدان برای جلوگیری از پوسیدگی ریشه به سوراخ های زهکشی مناسب نیاز دارد.

کاشت آووکادو

  1. مراقبت از درخت آووکادو

پرورش یک درخت آووکادو سالم عمدتاً به در نظر گرفتن شرایط بومی آن و تکرار هرچه بیشتر این موارد بستگی دارد. در اینجا چند نکته برای مراقبت از درخت آووکادو در فضای بسته آورده شده است:

  • تأمین نور و دما به میزان کافی

در زیستگاه بومی خود، درختان آووکادو عادت دارند که در اکثر روزها از نور خورشید برخوردار باشند و دمای گرمسیری مناسب برای آن ها بین 60 تا 85 درجه فارنهایت است. اگر در منطقه ای زندگی می‎کنید که زمستان های سردی را تجربه می‎کنید، آماده شوید که گیاهان آووکادوی خود را برای زمستان به داخل خانه بیاورید. اگر در آپارتمان زندگی می‎کنید و باغچه ندارید، آفتاب گیرترین مکان خانه را برای کاشت گیاه آووکادو خود انتخاب کنید.

  • از آبیاری بیش از حد گیاه آووکادو خودداری کنید

درست مانند گیاه کاکتوس یا آلوئه ورا، آووکادو نیز به آب زیادی احتیاج ندارد و می‎تواند به دلیل آبیاری زیاد رنج ببرد. در ابتدا، هر هفته یا همین حدود، به درخت آووکادو خود آب کافی دهید و سپس بگذارید تا خشک شود.

بیشتر بخوانید: نحوه کاشت توت فرنگی در باغچه و گلدان

نتیجه گیری:

در این قسمت با طریقه کاشت آووکادو آشنا شدید. پرورش یک درخت آووکادو در محیط داخلی صبر زیادی می‎برد، اما می‎تواند پاداش بی نظیری داشته باشد. اگر کاشت نهال آووکادوی شما موفقیت آمیز بود، لازم است مراقبت‎های کافی را از آن به عمل آورید تا به زیبایی رشد کند.

با تشکر از توجه شما آل کود

5/5 - (3 امتیاز)
رضایتمندی شما از این مقاله!
5/5
جستجو
فهرست مطالب

همین‌حالا از مشاوره رایگان آل‌کود استفاده کن

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

مشاوره کود دهی، فروش ریز مغذی

09120807366
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]